TRANSFER BOMBA: Partizan vraća igrača sa kojim je osvojio ABA ligu!

Autor:

Sport

13.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madar blizu povratka.

TRANSFER BOMBA: Partizan vraća igrača sa kojim je osvojio ABA ligu!

Foto: Starsport

Izraelski košarkaš Jam Madar, koji je stigao u Fenerbahče iz Partizana, suočava se sa napuštanjem ovog turskog kluba. Iako je bio proglašen za "zvezdu u usponu" Evrolige u sezoni 2022/2023, Madar nije uspeo da se izbori sa konkurencijom u Fenerbahčeu.

Foto: Starsport

Jam Madar

Mnogi evroligaški klubovi su izrazili interesovanje za Madara, među kojima se ističe minhenski Bajern. Strateg nemačkog tima, Pablo Laso, vidi Madara kao idealno rešenje za svoj tim. Takođe, izraelski medij Sport5 navodi da se za Madara raspituju i klubovi poput Makabija iz Tel Aviva, kao i njegov bivši klub Partizan, uprkos tome što je poznato da su se rastali na turbulentan način.

Pored toga, interesovanje za Madara pokazuju i Hapoel Tel Aviv i Hapoel Jerusalim, ali je verovatnije da će mladi košarkaš ostati u Evroligi. I pored interesovanja evroligaških klubova, kao poslednja opcija pominje se i mogućnost selidbe u razvojnu ligu. Madarova budućnost ostaje neizvesna dok se klubovi bore za njegov potpis.

Ukoliko Madar napusti Fenerbahče, to će predstavljati prekretnicu u njegovoj karijeri, otvarajući nove mogućnosti i izazove u evropskoj košarci. S obzirom na njegov talenat i potencijal, njegov sledeći korak će sigurno privući pažnju ljubitelja košarke širom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading