U GRČKOJ "VRELIJE" NEGO U SRBIJI! TRENERA OLIMPIJAKOSA NAPAO BIVŠI IGRAČ PARTIZANA: Ataman dolio ulje na vatru u svom stilu (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saigrači smirivali Gosa.

U GRČKOJ "VRELIJE" NEGO U SRBIJI! TRENERA OLIMPIJAKOSA NAPAO BIVŠI IGRAČ PARTIZANA: Ataman dolio ulje na vatru u svom stilu (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Panatinaikosa su uspeli da smanje rezultat na 2:1 u finalnoj seriji grčkog šampionata, pobedivši najvećeg rivala Olimpijakos rezultatom 83:76. Ovom pobedom, "zeleni" su izbegli "metlu" i sada mogu da ciljaju i majstoricu na gostujućem terenu.

Tokom same utakmice, bilo je nekoliko haotičnih momenata, među kojima se posebno izdvaja incident u kojem je Najdžel Vilijams-Gos nasrnuo na svog trenera Jorgosa Barcokasa. Amerikanac, bivši igrač Partizana, reagovao je žustro nakon što je dobio kritiku od trenera, ali su na vreme intervenisali njegovi saigrači kako bi sprečili eskalaciju situacije.

To nije bio dovoljan udar na Barcokasa sinoć, pošto je Ataman na konferenciji za medije rešio da ga dodatno iskritikuje zbog izjava nakon prošlog meča.

- Čuo sam da je moj prijatelj Barcokas pominjao moje ime na konferenciji za medije. Molim te, druže, prestani da pričaš o meni. Ja radim svoj posao, ti radi svoj. Ako je to tvoj posao, u redu. Ja ću raditi svoj. Ne budi ljubomoran. Možda ćeš i ti u budućnosti moći da osvojiš Evroligu sa Olimpijakosom, to je ono što tvoji navijači očekuju, rekao je Turčin i dodao:

- Takođe, čuo sam da je posle prošle utakmice u Pireju govorio o tome zbog čega sam isključen i mislio je da ću večeras možda uraditi nešto poput toga. U Redu, to je moj posao. Sudije me isključuju, ali ti radi svoj posao, ne pominji moje ime na konferencijama za medije. Komentariši svoju igru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading