ACO PETROVIĆ O HEZONJI I PARTIZANU: ''Očekujem ga!''

Autor:

Sport

13.06.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hezonja bira između Beograda, Atine i Madrida.

ACO PETROVIĆ O HEZONJI I PARTIZANU: ''Očekujem ga!''

Foto: Starsport

Proslavljeni hrvatski trener Aleksandar Aco Petrović izneo je svoje mišljenje o mogućem prelasku sunarodnika Marija Hezonje u Partizan. Petrović ističe da ukoliko ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, očekuje da će Hezonja odabrati ovaj klub.

- Ja mislim da ako ljubavni poziv Panatinaikosa bude onakav kakvim se najavljuje, da ga očekujem tamo - naveo je Hrvat.

Poznato je da je Hezonja navijač crno-belih, te da postoje spekulacije o njegovom prelasku u ovaj srpski klub, Petrović tvrdi da je to "nerealno". On ističe da čelnici Real Madrida svakodnevno razgovaraju sa Hezonjom i da postoji problem prevelikog rostera u Realu, zbog čega mladi košarkaš ne može da dobije željenu minutažu i ulogu. 

Foto: Starsport

Mario Hezonja

- Ne, ne... To nije realno. Čelnici Real Madrida svaki dan razgovaraju sa njim. Problem Reala je drugi, a to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. U Panatinaikosu ima mnogo više prostora na tri i četiri, to može da bude prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, a on je pozitivno lud - poručio je Petrović.

Takođe, Mario Hezonja je istakao svoju ambiciju da osvoji još mnogo titula sa Real Madridom, naglašavajući svoj perfekcionizam i želju za uspehom. Ova odluka je razočarala navijače Partizana, koji su se nadali da bi Hrvat mogao da zaigra za svoj omiljeni klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading