JOKIĆ POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT?! Natalija sa TRUDNIČKIM stomakom prošetala hipodromom!? (FOTO)

Autor:

Sport

16.06.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš lepe vesti

JOKIĆ POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT?! Natalija sa TRUDNIČKIM stomakom prošetala hipodromom!? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Natalija Jokić

Na Gradskom hipodromu u Somboru danas se održava Treći trkački dan, a jedna od glavnih tema jeste i učešće grla iz štale centra Denvera, Nikole Jokića. Međutim, vest koja je privukla pažnju javnosti jeste potencijalna trudnoća Natalije Jokić, supruge najboljeg košarkaša na svetu. Naime, na snimku koji je objavio "Sportal", Natalija Jokić se pojavila na trkama sa stomakom koji izuzetno podseća na trudnički, što je podstaklo glasine i spekulacije da par očekuje drugo dete.

Republika

Foto: printscreen/instagram/Sportalrs

Natalija Jokić u šetnji sa trudničkim? stomakom

Iako par retko govori o privatnom životu, ova vest će izazvati veliku pažnju javnosti, a fanovi bi sigurno bili oduševljeni što će porodica Jokić uskoro dobiti prinovu. Koliko je to dobro za Jokićevo igranje na Olimpijskim igrama videćemo, ali budući da znamo koliko često pominje da mu porodica mnogo znači, sigurno mu neće biti lako da ostavi suprugu samu na mesec dana, iako nije poznato kada bi joj mogao biti porođajni termin.

Bio bi to prelep nastavak ljubavne priče za koju je Nikola jednom ispričao da je ovako počela:

Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije.


Kada je konačno odlučio da prizna svoja osećanja, nije dobio odgovor kakav je želeo – zapravo, nije dobio nikakvu reakciju.
– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – rekao je Nikola.

Ipak, Jokić je očigledno bio uporan i to mu se isplatilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading