NBA DOLAZI U SOMBOR: Evo koji je razlog Jokićevog povratka u rodni grad, a društvo će mu praviti ČUVENI BOBI

Autor:

Sport

15.06.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA poseta na hipodromu ovog vikenda.

NBA DOLAZI U SOMBOR: Evo koji je razlog Jokićevog povratka u rodni grad, a društvo će mu praviti ČUVENI BOBI

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) sezona još uvek nije gotova, ali za većinu je odmor već u punom jeku. Ljutu bitku za prsten vode moćni Boston Seltiksi i Dalas Maveriksi, iako se čini da je tim iz Masačusetsa nadomak uspeha. Naš Luka Dončić i njegova ekipa su tokom prethodne noći uzvratili jedan ozbiljan udarac, ali pred njima je i dalje istorijski zadatak i pokušaj da okrenu seriju u pravcu koji njima odgovara.

Za srpske košarkaše odmor uveliko traje, pa je tako još uvek aktuelni šampion Nikola Jokić već neko vreme na zasluženoj pauzi, koju korisit na najbolji mogući i sebi svojstven način. U nedelju ćemo ga, naravno, videti i u njegovom rodnom Somboru, gde se održava Probni derbi.

Naravno, u pitanju su konjičke trke, koje, kako već svi znamo, Jokić ne propušta. Ukupno ima devet trka sa početkom od 15 časova i 30 minuta, a centar i MVP igrač će imati društvo svog kolege "dobrog diva". 

Boban Marjanović Bobi je u petak uslikan kako izlazi iz automobila u Somboru, što je nagoveštaj da će u nedelju posetiti hipodrom i uživati u društvu najboljeg košarkaša na svetu. 

Bojan Marjanović Bobi se za razliku od Nikole Jokića Džokera ne nalazi na širem spisku selektora Srbije Svetislava Pešića pred pripreme za ovogodišnje Olimpijske igre.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading