OVAJ SUSRET NIKO NIJE OČEKIVAO! BORKOVIĆ REKAO O'NILU DA JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU NA OI: Šekova reakcija je NEPROCENLJIVA (VIDEO)

Autor:

Sport

11.06.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi očekivao ovaj dvojac?

OVAJ SUSRET NIKO NIJE OČEKIVAO! BORKOVIĆ REKAO O'NILU DA JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU NA OI: Šekova reakcija je NEPROCENLJIVA (VIDEO)

Foto: X/FantomBeograda

Košarkaška reprezentacija Srbije učestvovaće ovog leta na Olimpijskim igrama u Parizu gde će u preliminarnoj fazi da se sastane sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana, dok će poslednji četvrti učesnik grupe C biti poznat nakon dodatnih kvalifikacija. I to u najjačem sastavu, između ostalog, i zahvaljujući molbi predsednika države Aleksandra Vučića.

Tim povodom, jedan neobičan događaj nedavno je spojio dva potpuno različita sveta sporta kada se najbolji automobilista Srbije i Balkana, Dušan Borković, našao licem u lice sa legendarnim NBA igračem, Šekilom O’Nilom. Razmenjujući priče i iskustva, Borković je otkrio Amerikancu svežu vest da će Nikola Jokić, srpski košarkaški as, braniti boje Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ova informacija izazvala je zanimanje i reakciju legendarnog centra, koji je izneo svoje predviđanje o uspehu srpskog tima na Olimpijadi.

 

 

- Šta misliš, ko pobeđuje - Srbija ili Amerika? Danas je Jokić objavio da se pridružuje timu - počeo je Dušan, na šta ga je Šek upitao:

- Igraće za Srbiju? 

Borković je odgovorio potvrdno, da bi O'Nil nakon toga rekao:

- O, onda Srbija!

Da podsetimo, na spisku reprezentacije se nalaze sledeći košarkaši: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading