DONEO KLJUČNU ODLUKU: Evo da li će Mario Hezonja doći u Partizan

Autor:

Sport

16.06.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih su ovo teško podneli.

DONEO KLJUČNU ODLUKU: Evo da li će Mario Hezonja doći u Partizan

Foto: Starsport

Hezonja i Obradović

U samo nekoliko dana dogodilo se više preokreta na košarkaškom transfer tržištu.

Mario Hezonja je bio povezan sa dolaskom u Partizan, a onda je razočarao navijače crno-belih izjavom da u narednim sezonama ipak želi da ostvaruje uspehe sa Real Madridom.

Njegove reči loše su uticale i na veliki transfer u Barselonu.

Prema pisanju španskih medija Hezonja je bio spreman da napravi veliku izdaju i da iz redova madridskog tima direktno pojača najvećeg rivala.

Navodno je došlo i do dogovora za četvorogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra, ali deluje da je to sve odjednom propalo i da Hezonja sada ima jasan cilj - povratak u NBA.

Prema rečima američkog novinara, Marka Štejna, Hrvat će kao slobodan igrač pokušati da dođe do ugovora u najjačoj svetskoj ligi.

- Hezonja je proveo protekle dve sezone u Real Madridu i dolazi kao slobodan igrač koji će iskoristiti ovaj period za povratak u NBA - napisao je Štejn na svom sajtu.

Hezonja je karijeru započeo u Dubroniku, a sa samo 17 godina je prešao u Barselonu gde se zadržao do 2015. godine kada je izabran kao peti pik na NBA draftu od strane Orlanda.

Za ovaj tim je igrao do 2018. godine, a onda je proveo po jednu sezonu u Njujork i Portlandu, pre nego što se vratio u Evropu.

Godinu dana je čak igrao i za Panatinaikos, pa zatim i za Uniks, a onda je 2022. stigao u Real.

Protekle sezone je na utakmicama Evrolige beležio 13,5 poena, uz 4,6 skokova i jednom ukradenom loptom po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading