GOTOVO JE! Mario HEZONJA definitivno PRESEKAO: Evo gde će NASTAVITI KARIJERU!

Autor:

Sport

13.06.2024

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš ne krije da simpatiše Partizan.

GOTOVO JE! Mario HEZONJA definitivno PRESEKAO: Evo gde će NASTAVITI KARIJERU!

Foto: Starsport

Real Madrid je trijumfovao nad Mursijom osvojivši titulu prvaka Španije u trećoj utakmici, a nakon pobede hrvatski as Mario Hezonja je otkrio svoju odluku o nastavku karijere. Na pitanje novinarke da li će ostati u Madridu, Hezonja je odgovorio potvrdno, ističući želju da sa saigračima osvaja nove titule.

Mario Hezonja je istakao svoju ambiciju da osvoji još mnogo titula sa Real Madridom, naglašavajući svoj perfekcionizam i želju za uspehom. Ova odluka je razočarala navijače Partizana, koji su se nadali da bi Hrvat mogao da zaigra za svoj omiljeni klub.

-  Da. Sad počinje deo sezone u kom će kancelarije da rade svoj deo posla. Osećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Evrope u najlošijoj utakmici godine. Želeo bih da vratim navijačima još mnogo titula u predstojećim godinama. Ja sam perfekcionista i uvek želim da osvojim sve, a mi smo kao porodica - rekao je Mario Hezonja


Iako su navijači Partizana gajili nadu da bi Hezonja mogao da obuče njihov dres, odluka hrvatskog košarkaša da ostane u Realu sada čini tu mogućnost veoma malom. Hezonja je postao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Realom, ali je potvrdio svoju odluku da ostane u klubu.

Ova vest je sigurno razočarala mnoge navijače, ali je istovremeno obradovala pristalice Real Madrida, koje se raduju što će Hezonja i dalje biti deo njihovog tima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading