EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Partizan ponudio HEZONJI 2,7 MILIONA EVRA!

Autor:

Sport

14.06.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret u slučaju hrvatskog košarkaša.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Partizan ponudio HEZONJI 2,7 MILIONA EVRA!

Foto: Starsport

Kako ekskluzivno saznaje Republika, Košarkaški klub Partizan je na pragu da aktivira najveću transfer-bombu u istoriji kluba.

Naime, crno-beli nude hrvatskom košarkašku Mariju Hezonji 2,7 miliona evra po sezoni da pređe u Humsku.

Dakle, nazire se preokret u slučaju Hezonje koji danima puni stranice sportske štampe kada je reč o njegovoj budućnosti naredne sezone. 

Doskorašnji igrač Real Madrida, s kojim mu je istekao ugovor, najpre je trebalo da ostane u redovima kraljevskog kluba. Tako su barem javljali španski mediji. Međutim, danas se pojavila informacija da je na pragu potpisa za najvećeg rivala - Barselonu, koja je navodno spremna da mu plati 12 miliona evra za četiri godine u klubu, odnosno tri miliona po sezoni.

Inače, Mario Hezonja je jedan od najboljih košarkaša u Evroligi i tiha patnja "grobara", koji su ga na svakom njegovom gostovanju u Areni dočekali bogovski. Zapravo, simpatije su obostrane pošto Hrvat nikada nije krio oduševljenje i naklonost crno-belim bojama.

Hrvat je minule sezone u Evroligi imao prosek od 13,7 poena, 4,4 skoka i 0,9 asistencija po utakmici za manje od 23 minute na parketu. Real Madrid s njim u timu nije uspeo da odbrani titulu prvaka, pošto je u finalu Fajnal-fora poražen od Panatinaikosa, dok je kao utešnu nagradu uspeo da dođe do prvog mesta u domaćem španskom šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading