GROBARI U TRANSU: Oglasio se Mario Hezonja! Sjajni košarkaš je imao šta da kaže o potencijalnom transferu u Partizan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre.

GROBARI U TRANSU: Oglasio se Mario Hezonja! Sjajni košarkaš je imao šta da kaže o potencijalnom transferu u Partizan!

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Željko Obradović se rukuju

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja ponovo je privukao pažnju javnosti svojim mogućim dolaskom u redove Partizana.

Iako je nedavno demantovao spekulacije o dogovoru sa Real Madridom, Hezonja je putem svog Instagram profila pokazao interesovanje za mogući transfer u crno-bele redove. Njegova izjava da je razgovarao sa čelnicima Real Madrida, ali da nije vreme da opterećuje tim pojedinačnim transferima, dodatno je podgrejala spekulacije o mogućem prelasku u Partizan.

Mario Hezonja, koji ima iskustvo igranja u NBA ligi, predstavlja jednog od najboljih krilnih igrača Evrope od svog povratka na Stari kontinent. Sa prosečno 13,7 poena i 4,4 skoka po meču ove sezone, Hezonja je pokazao sav svoj kvalitet i sposobnost da doprinese timu na više nivoa. S obzirom na to da mu uskoro ističe ugovor, njegov potencijalni dolazak u Partizan dodatno je uzburkao strasti među pristalicama kluba iz Humske.

Foto: Instagram.com/printscreen/supermariohezonja

Mario Hezonja podgrejao nade "grobara"

 

Pored Partizana, za Hezonju su zainteresovani i drugi evropski klubovi poput Panatinaikosa i Barselone. Spekuliše se da su mu ponuđene visoke finansijske cifre, što dodatno potvrđuje njegovu vrednost na tržištu. Međutim, njegova otvorenost prema mogućem dolasku u Partizan jasno pokazuje da crno-beli imaju realne šanse da dovedu ovog talentovanog košarkaša.

Iako se za sada čini da je interesovanje Partizana za Hezonju više plod želja navijača, činjenica da sam košarkaš nije protiv dolaska u Beograd otvara mogućnost za ostvarenje ovog transfera. Navijači će s nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije i nadati se da će Mario Hezonja uskoro zaigrati u crno-belom dresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading