OGLASIO SE VUČIĆ ZBOG JOKIĆA: Evo šta je poručio predsednik Srbije!

Autor:

Sport

10.06.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti za Srbiju.

OGLASIO SE VUČIĆ ZBOG JOKIĆA: Evo šta je poručio predsednik Srbije!

Foto: Tanjug/JOVANA KULAŠEVIĆ

Nakon dugih spekulacija i neizvesnosti, konačno je potvrđeno da će Nikola Jokić, proglašen za najboljeg košarkaša na svetu, nastupati za svoju zemlju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ova vest je izazvala veliko oduševljenje među navijačima širom Srbije, koji sa nestrpljenjem očekuju da vide svog omiljenog košarkaša u akciji na velikoj svetskoj smotri.

Saga oko Jokićevog učešća na Olimpijskim igrama trajala je danima, a ni selektor Pešić nije želeo da daje izjave na tu temu. Nakon što je stigao iz Amerike, Jokić je odmah produžio na zasluženi odmor, ostavljajući javnost u neizvesnosti. Međutim, konačno je stigla potvrda da će se pridružiti nacionalnom timu i dati svoj doprinos u borbi za olimpijsku medalju.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, iskoristio je priliku da se zahvali Nikoli Jokiću što se odazvao pozivu da brani boje Srbije na Olimpijadi. Vučić je izrazio veliku zahvalnost najboljem igraču na planeti, kao i svim ostalim srpskim reprezentativcima, ističući da će Srbija biti uz njih bez obzira na rezultate koje postignu u Parizu.

- Veliko hvala najboljem igraču na planeti i veliko hvala svim drugim srpskim reprezentativcima. Kakve god rezultate postigli u Francuskoj, Srbija će biti uz vas. Samo želim da vam kažem, da se cela Srbija nada da pobedite najjaču američku reprezentaciju svih vremena. Da pokažemo svetu ko je najbolji i ko je nepobediv. Živela Srbija! - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (37)

Loading
Srba

10.06.2024 18:46

Hvala Nikola.

Alen

10.06.2024 18:46

Ova vest o Nikoli Jokiću koji će braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama je neverovatna i donosi mnogo radosti svim navijačima!

Olivera

10.06.2024 18:47

Ujedinjeni kao nacija, podržavamo naše košarkaše.

Alex23

10.06.2024 18:47

Izuzetno smo ponosni što će Nikola Jokić, naš najbolji sportista, nastupati na Olimpijskim igrama u Parizu.