JOKIĆ UŽIVA NA ODMORU: Evo gde srpski reprezentativac puni baterije dok cela nacija čeka njegovu odluku o igranju na OI!

Autor:

Sport

03.06.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić zna da uživa.

JOKIĆ UŽIVA NA ODMORU: Evo gde srpski reprezentativac puni baterije dok cela nacija čeka njegovu odluku o igranju na OI!

Foto: Denver Nuggets/X

Jokić

Ovog leta, sve oči ljubitelja košarke su uprte ka Olimpijskim igrama, a posebno u reprezentaciju Srbije koja ima visoke ciljeve. U prvom meču, ekipa Svetislava Pešića će se suočiti sa selekcijom SAD-a, a ključni adut našeg tima svakako jeste Nikola Jokić. 

Jokić se trenutno nalazi na raftingu na Tari, a tamo je izazvao veliko oduševljenje prisutnih. Naime, čovek koji je snimao srpskog reprezentativca je pao u trans kada je video Nikolu i skadnirao mu ''Jokara Srbine''

 

 

Nikola Jokić, igrač koji je tri puta poneo MVP priznanje u NBA ligi, ima značajnu ulogu u timu. Poznato je da dobro poznaje stil igre tima SAD, a nedavno je završio sezonu ranije nego što se očekivalo, budući da je njegov Denver eliminisan od Minesote. Ovo mu pruža dovoljno vremena za odmor i pripremu za nove izazove.

Međutim, veliki broj srpskih ljubitelja košarke je u neizvesnosti da li će Jokić prihvatiti poziv reprezentacije i učestvovati na Olimpijskim igrama. Odluka se željno iščekuje, a dok se spekuliše o njegovom učešću, Jokić trenutno uživa na raftingu sa prijateljima, o čemu su se mogle videti slike na društvenim mrežama.

Dok javnost i dalje iščekuje odluku Nikole Jokića o učešću na Olimpijskim igrama, njegova uloga kao ključnog aduta reprezentacije Srbije ostaje centralna tema rasprava među ljubiteljima košarke. S nestrpljenjem se očekuje da li će se pridružiti timu i doprineti ostvarenju sportskih ciljeva na najvećoj svetskoj sportskoj manifestaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading