PEŠIĆ OBJAVIO SPISAK KANDIDATA ZA PARIZ: Moćan tim vicešampiona sveta!

Autor:

Sport

10.06.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju očekuje težak posao u Parizu.

PEŠIĆ OBJAVIO SPISAK KANDIDATA ZA PARIZ: Moćan tim vicešampiona sveta!

Foto: Starsport

Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, odredio je spisak od 16 kandidata za srpski nacionalni tim. Među kandidatima su neki od najvećih košarkaških imena poput Nikole Jokića, Bogdana Bogdanovića i Vasilija Micića. Pored njih, na spisku su se našli i mladi talenti poput Alekseja Pokuševskog i Filipa Petruševa, obećavajući da će reprezentacija imati jaku kombinaciju iskustva i mladosti.

Foto: KSS

Selektor Svetislav Pešić je odabrao

 

Početak okupljanja reprezentacije zakazan je za 24. jun, dok će fakultativni treninzi početi nekoliko dana ranije. Prve provere iza zatvorenih vrata zakazane su za 5. i 7. jula protiv Holandije i Turske. Prvi zvanični prijateljski meč tim Srbije će igrati 12. jula protiv Francuske u Lionu. Nakon toga, sledi put u Abu Dabi, gde će se naš tim sastati sa reprezentacijom Australije 16. jula i reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država dan kasnije.

Nakon turneje u inostranstvu, tim se vraća u Srbiju gde će odmeriti snage sa reprezentacijom Japana 21. jula u Beogradskoj areni. Ovaj meč će biti odlična prilika da se vidimo kako ekipa spremna za najveće izazove.

Na put za Lil, tim Srbije kreće 24. jula, spremajući se da pokaže svoje umeće i bori se za najsjajnija odličja na Olimpijadi. Srbija će biti jedan od favorita, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se naši košarkaši suprotstaviti najjačim timovima sveta. Svetislav Pešić će imati težak zadatak da odabere idealnu postavu, ali sa ovakvim igračkim kadrom, Srbija može da se nada velikom uspehu na Olimpijadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading