NOVAK JE SVE TO ZNAO I RANIJE: Ovako je Đoković govorio o učešću Jokića na Olimpijskim igrama!

Autor:

Sport

10.06.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta nije hteo sve da otkriva.

NOVAK JE SVE TO ZNAO I RANIJE: Ovako je Đoković govorio o učešću Jokića na Olimpijskim igrama!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Nakon dana iščekivanja, konačno je potvrđeno da će Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, predvoditi košarkašku reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova vest je izazvala veliku radost među navijačima širom zemlje, koji su s nestrpljenjem očekivali konačnu odluku ovog izuzetnog sportiste.

Iako su postojale spekulacije i nagađanja, sama odluka Nikole Jokića je bila obavijena velom tajne sve do ovog trenutka. Čak je i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, bio upitan o ovoj temi tokom Rolan Garosa, ali je izjavio da ima "ekskluzivne informacije" koje ne sme da podeli. Međutim, uz osmeh je otkrio da bi voleo da vidi Jokića na Olimpijadi, ističući njegovu neospornu važnost za tim, ali i istovremeno podržavajući njegovu odluku.

- Imam ekskluzivne informacije, ali ne smem da ih podelim. Cela Srbija čeka. Imam nešto što neko drugi nema, ali ne smem da kažem. Šalim se! Kao navijač i ljubitelj košarke bih želeo da on igra. Kao sportista, razumem ako on odluli da ne igra s obzirom na kontinuitet igrara u NBA, on je lider, sve mora da nosi… Sad je imao malo više vremena, to samo on zna, i njegovi najbliži, hoće li igrati. S njim i bez njega nije isto. Ipak, tu je i Bogdan, koji je lider, kapiten, kao i svi drugi momci. Nadam se da ću ih gledati - poručio je tada Novak.

Košarkaši Srbije će se takmičiti u C grupi protiv reprezentacija SAD, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacionog turnira u Portoriku. Ovo će biti izuzetno uzbudljivo takmičenje, a navijači će imati priliku da prate "orlove" kako se bore za medalje. Preliminarna faza će biti održana u Lilu, dok će se završnica odigrati u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading