HRVAT UĆUTKAO SRBOMRSCA ZA SVA VREMENA! Uporedio ga sa Žocom! Njegovo mišljenje ODUŠEVIĆE grobare!

Autor:

Sport

10.06.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao dilemu nekadašnji centar Makabija.

HRVAT UĆUTKAO SRBOMRSCA ZA SVA VREMENA! Uporedio ga sa Žocom! Njegovo mišljenje ODUŠEVIĆE grobare!

Foto: Starsport

Ataman

Nikola Vujčić, legenda izraelskog Makabija i nekadašnji sportski direktor kluba, i dalje prati dešavanja u Evroligi.

Sa ponosom se seća svojih uspeha na tronu Starog kontinenta, posebno ističući činjenicu da je prvi upisao tripl-dabl u elitnom takmičenju. Iako se povukao sa funkcije sportskog direktora, njegovo ime i dalje intrigira ljubitelje košarke.

Jedno od zanimljivih pitanja koje je Vujčiću postavio Džo Arlaukas za portal "Basket Njuz" bilo je da li trofej Evrolige treba da nosi ime po Erginu Atamanu, koji je u poslednje četiri godine došao do tri trofeja.

 

 

Vujčić je uporedio Atamana i Željka Obradovića, ističući da Turčin nije ni do kolena još uvek najtrofejnijem evropskom stručnjaku, koji je devet puta osvajao Evroligu.

- Da bi stigao Željka Obradovića, Ataman mora da radi još 100 godina. Ako želite da trofej nosi ime po nekome, Željko je pravi izbor - poručio je Vujčić.

Podsetimo, Željko je čak devet puta dizao pehar najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja. Činio je to sa Partizanom 1992, Huventudom 1993, Real Madridom 1994, pet puta sa Panatinaikosom (1999/2000, 2000/01, 2006/07, 2008/09, 2010/11. i Fenerbahčeom 2016/17.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading