NEGIRAO POTPIS UGOVORA SA PARTIZANOM! Na POMOLU novi ODLAZAK iz redova CRNO-BELIH?!

Autor:

Sport

08.06.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučno je sve demantovao.

NEGIRAO POTPIS UGOVORA SA PARTIZANOM! Na POMOLU novi ODLAZAK iz redova CRNO-BELIH?!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Džejlin Smit demantovao je tvrdnje italijanskog novinara Andreje Kalconi da je već potpisao novi ugovor sa beogradskim klubom.

Hrvatski reprezentativac je istakao da su pregovori u toku, ali da još uvek nije ništa potpisao. Poslednje pojačanje crno-belih je naglasilo da mu se sviđa u timu i da je zainteresovan da se vrati u Srbiju, ali da će slika o njegovom budućem angažmanu biti jasnija tokom sledećih nekoliko sedmica.

Republika

Foto: twitter/partizan

Džejlin Smit

Reprezentativac Hrvatske je izrazio nadu da će uskoro postići dogovor sa klubom kako bi mogao da se vrati u Srbiju i fokusira na naredne izazove.

Smit je napomenuo da je svestan očekivanja koja su pred njim i da bi voleo da završi posao kako bi se mogao potpuno posvetiti novoj sezoni.

- Video sam da se spekuliše kako sam potpisao, ali mogu da kažem da još nisam ništa. Trenutno pregovaramo. Sviđa mi se u timu, rekao bih da su i oni zadovoljni načinom na koji sam završio sezonu. Zasad je sve samo na razgovorima, ali rekao bih da će slika biti jasnija tokom sledećih nekoliko sedmica. Videćemo šta će biti, ali znam da bi voleli da me vrate. Definitivno sam zainteresovan, zato i pregovaramo. Voleo bih da završimo posao, kako bih mogao da se vratim u Srbiju. Posle toga bih mogao da se fokusiram samo na olimpijske kvalifikacije - rekao je naturalizovani Hrvat, Smit za Mocart sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading