GROBARI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Poznato da li će Panter IGRATI protiv Zvezde!

Autor:

Sport

03.06.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je vladala neizvesnost oko kapitena crno-belih.

GROBARI SU OVO NESTRPLJIVO ČEKALI! Poznato da li će Panter IGRATI protiv Zvezde!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su suočeni sa poslednjom šansom da osvoje prvi trofej u sezoni, ali i sa izuzetno teškim zadatkom.

Nakon niza loših vesti sa odlascima iz tima, konačno je stigla i jedna dobra vest: kapiten Kevin Panter će večeras biti u timu uprkos bojazni da bi povreda kolena mogla da ga odvoji od terena.

Iako nije potpuno spreman, Panter želi da igra, a to je od ključnog značaja za crno-bele u borbi za trofej. Utakmica se igra od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Foto: Starsport

Kevin Panter

- Počinje finalna serija i nije neka tajna da je započinjemo sa mnogo problema. Ali, tako je kako je, spremamo se sa željom da pružimo maksimum i da sutra odigramo dobru utakmicu - rekao je Obradović.

Crno-beli su žestoko oslabljeni i u večerašnji meč ulaze bez klasičnog centra, pošto je po završetku takmičenja u AdmiralBet ABA ligi, Amerikanac Frenk Kaminski napustio ekipu, dok je Brazilac Bruno Kaboklo samovljno otišao u SAD, bez dozvole kluba i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

Crvena zvezda je slavila u regionalnom šampionatu sa maksimalnih 3:0, pa se u klubu iz Humske nadaju da će se revanširati uspehom na domaćoj sceni.

Ukoliko dođe do majstorice, prednost domaćeg parketa imaće ekipa sa Malog Kalemegdana, zbog boljeg plasmana u ligaškom delu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading