OBRADOVIĆ BESAN KAO NIKADA! Žoc OPLEO po SUDIJAMA! "Da meni neko KAŽE... U OVIM godinama"!

Autor:

Sport

27.05.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli izgubili od Mege.

OBRADOVIĆ BESAN KAO NIKADA! Žoc OPLEO po SUDIJAMA! "Da meni neko KAŽE... U OVIM godinama"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u drugoj utakmici polufinalne serije Košarkaške lige Srbije, gde je domaćin, ekipa Mege ostvarila pobedu rezultatom 92:88.

Nakon meča, Alen Smailagić, košarkaš Partizana, istakao je da njihov tim nije pružio dobru igru, nedostajala im je energija, te da nisu uspeli da zadrže koncentraciju u ključnim trenucima.

- Nismo odigrali dobru utakmicu, nismo imali dovoljno energije, nismo ispoštovali stvari iz svlačionice i gubili smo koncentraciju u ključnim trenucima - rekao je Smailagić.

Republika

Foto: Starsport

Alen Smailagić

Trener Partizana, Željko Obradović, čestitao je ekipi Mege na pobedi, ističući da njegov tim mora da se pripremi za odlučujuću utakmicu.

- Čestitam Megi na pobedi i da probamo da se prirpemimo za majstoricu.

Međutim, Obradović nije propustio priliku da izrazi nezadovoljstvo prema sudijama, optužujući ih da nisu poštovali njega i njegov tim tokom utakmice. Ukazao je na nezadovoljstvo okolnostima, na konferenciji za štampu, ističući da su mu sudije pristupile nepoštovanjem, te da je doživeo šikaniranje tokom utakmice.

- Nisu baš okolnosti na konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za čelendž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude. Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je - istakao je Obradović.

Majstorica je na programu 29. maja, a domaćin će biti ekipa Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sloba

27.05.2024 23:27

Ako iko sruši Čićavu, to će biti Grobari