NOVI SKANDAL BIVŠEG SAIGRAČA LEBRONA DŽEJMSA! Nekadašnja NBA zvezda živi kao BESKUĆNIK! Onesvestio se dok je BEŽAO od POLICIJE!

Autor:

Sport

10.06.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna sudbina bivšeg košarkaša Dalas Maveriksa.

NOVI SKANDAL BIVŠEG SAIGRAČA LEBRONA DŽEJMSA! Nekadašnja NBA zvezda živi kao BESKUĆNIK! Onesvestio se dok je BEŽAO od POLICIJE!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši NBA igrač Delonte Vest, našao se ponovo u problemima sa zakonom jer je uhapšen u Virdžiniji rano u četvrtak ujutro.

Incident se dogodio kada je Vest pokušao da izbegne policiju, na kraju se srušio i zatražio medicinsku pomoć pre nego što je odveden u pritvor.

Vestovo nedavno hapšenje dodaje se nizu ličnih i pravnih izazova sa kojima se suočavao u prethodnim godinama. Nakon poslednje NBA sezone sa Dalas Maveriksima 2012. godine, igrao je za različite međunarodne i razvojne ligaške timove, uključujući Fujian Ksunksing i Šangaj Šarkse u Kini, kao i Teksas Legende u NBA G ligi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Delonte Vest

Tokom svoje NBA karijere, Vest je igrati za Klivlend Kavalirse, Boston Seltikse i Sijetl Supersonikse, stekavši reputaciju talentovanog i kvalitetnog igrača. Međutim, u poslednje vreme se borio sa problemima zloupotrebe supstanci, a 2020. godine je doživeo posebno težak period kada su se pojavile slike Delontea kako kao beskućnik luta ulicama Dalasa, što je navelo Marka Kjubana, vlasnika Maveriksa, da lično interveniše i pruži mu pomoć.

Foto: www.profimedia.rs

 

Nedavni događaji su doveli do toga da Vest bude optužen za kršenje uslova puštanja iz pritvora i pružanje otpora hapšenju, što je rezultiralo njegovim zadržavanjem uz kauciju. Policija okruga Farfoks je potvrdila da je bivši košarkaš otpušten iz bolnice nakon što se srušio pokušavajući da izbegne organe reda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading