DOBRA INVESTICIJA! Jokiću samo kaplje lova: PORODIČNA VILA u Denveru postala HIT, naglo joj SKOČILA CENA! Evo koliko sada košta

Autor:

Sport

18.05.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MVP zadovoljno trlja ruke.

DOBRA INVESTICIJA! Jokiću samo kaplje lova: PORODIČNA VILA u Denveru postala HIT, naglo joj SKOČILA CENA! Evo koliko sada košta

Foto: prinskrin

Nakon što je nedavno procurio snimak luksuzne vile u kojoj živi srpski košarkaš Nikola Jokić, američki mediji su izvestili da vila sada vredi 5.000.000 dolara, što je povećanje od 500.000 dolara u odnosu na prethodnu godinu. Ova megavila, kako je nazivaju, ima čak 29 zasebnih soba, privatni kućni bioskop, ogroman bazen i teretanu prilagođenu potrebama Jokića i njegove porodice. Sama kuća ima 1.114 kvadrata i svaki deo je pažljivo iskorišćen, pri čemu su mnogi detalji odrađeni od mermera, a za parket je korišćeno najkvalitetnije drvo.

 

 


Jokićeva vila nije samo luksuzna, već i pruža privatnost i udobnost koja je ključna za srpskog centra. Okružena visokim drvećem, ova oaza mira omogućava porodici da uživa u tišini i miru, istovremeno ih štiteći od znatiželjnih pogleda. Zanimljivo je da Jokić čuva svoju privatnost čak i na društvenim mrežama, gde nema naloge, što dodatno naglašava koliko mu je važno da zadrži svoj intimni prostor.

 

 

Republika

Foto: X/Screenshot

Jokić

Ovaj snimak vile Nikole Jokića otkriva jedan očaravajući dom koji pruža luksuz, udobnost, ali istovremeno i mir i privatnost za srpskog košarkaškog asa i njegovu porodicu. Sa svim ovim pogodnostima, Jokić ima idealno mesto za opuštanje i uživanje van terena, dok se sprema za važnu sedmu utakmicu protiv Minesote u borbi za prolazak u finale Zapadne konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesko

18.05.2024 19:07

Tolika ljudina,bogat i lep a samo jedno žensko dete...tuga....