DONČIĆ RASPAMETIO DELIJE! Novinar pitao Lukinog oca za KOGA navija! Pokušao da ga NADMUDRI, ali je Sašin odgovor POKIDAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdaštvo je porodično nasleđe u njihovoj kući.

DONČIĆ RASPAMETIO DELIJE! Novinar pitao Lukinog oca za KOGA navija! Pokušao da ga NADMUDRI, ali je Sašin odgovor POKIDAO! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Odavno je poznato da su Dončići zvezdaška porodica, kao i da prva zvezda Dalasa, Luka Dončić ne krije simpatije prema crveno-belima.

Kada god mu se ukaže prilika, as Maveriksa iz daleke Amerike gleda svoj voljeni klub, bilo da je reč o Evroligi ili AdmiralBet ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća ili KLS-u.

Sada, međutim, ne čudi odakle je Lukina ljubav prema Crvenoj zvezdi tolika, budući da je njegov otac Saša Dončić, prilikom gostovanja na jednoj slovenačkoj televiziji "objasnio" svima šta znači biti "pravi zvezdaš".

Naime, voditelj emisije je u jednom trenutku upitao Sašu "za koga navijaš u fudbalu"?

- Crvena zvezda - kao iz topa je odgovorio Dončić seniora.

Pokušao je novinar da isprovocira Lukinog oca, te je usledilo potpitanje: "Dobro, a u Ligi šampiona"?

- Crvena zvezda - nije se dao prevariti Saša Dončić.

Uporni voditelj konstantno je insistirao da Lukin otac promeni mišljenje, pa se na kraju odlučio za konačno provokatorsko pitanje: "Nisu oni u Ligi šampiona, od ovih što su preostali"?

- Crvena zvezda - kategoričan je bio Saša.

Ok, od ekipa izvan prostora bivše Jugoslavije?

- Crvena zvezda - ostao je dosledan Dončić senior u svom odgovoru.

Nema sumnje da je ovo oduševilo sve navijače srpskog šampiona, koji će ih prilikom nekog narednog dolaska porodice Dončić na neki meč crveno-belih dočekati gromoglasnim aplauzom.

U video prilogu pogledajte kako je tekao njihov razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading