TAROM PLOVI JEDNA MALA BARKA: JOKIĆ UŽIVA na raftingu, isplivao novi SNIMAK!

Autor:

Sport

07.06.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ko bi rekao da će postati i majstor veslanja".

TAROM PLOVI JEDNA MALA BARKA: JOKIĆ UŽIVA na raftingu, isplivao novi SNIMAK!

Foto: Twitter printscreen/sarenaczoran

Nikola Jokić na raftingu

Nakon naporne NBA sezone, srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da provede vreme odmarajući se u Republici Srpskoj. Međutim, umesto uobičajenog odmora, Jokić je odlučio da se oproba u jednoj od svojih omiljenih aktivnosti - raftingu na Tari. Na snimcima koji su dospele u javnost, može se videti popularni Džoker kako vesla sa prijateljima, uživajući u divljim vodama reke.

Osim što je poznat kao jedan od najboljih košarkaša današnjice, Jokić je takođe poznat i po svojoj ljubavi prema raftingu i konjima. Ova neobična kombinacija interesovanja dodatno oslikava njegovu raznovrsnu ličnost i sklonost ka avanturama van terena.

 

 

- Ko bi rekao da će Nikola Jokić postati i majstor veslanja? Danas smo sa terase kampa Highlander imali privilegiju da vidimo našeg omiljenog košarkaša kako osvaja divlje vode Tare! Nikad nije kasno za novu sportsku strast, a sa najboljom terasom i pogledom na reku, sve je moguće! - piše u objavi na Instagram profilu "Rafting Tara highlander"

Dok se javnost pita da li će se Jokić pridružiti srpskoj košarkaškoj reprezentaciji na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, on uživa u svojim omiljenim aktivnostima. Srbija će se takmičiti u grupi C zajedno sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacija. Navijači se nadaju da će Jokić napuniti baterije i odlučiti da se pridruži ekipi na ovom prestižnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading