GORDON NE MOŽE DA PREŽALI SMRT BRATA! Jokićev drug pokazao TETOVAŽU posvećenu TRAGIČNO PREMINULOM članu porodice!

Autor:

Sport

07.06.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dru je, podsetimo, poginuo u saobraćajnoj nesreći nedavno.

GORDON NE MOŽE DA PREŽALI SMRT BRATA! Jokićev drug pokazao TETOVAŽU posvećenu TRAGIČNO PREMINULOM članu porodice!

Foto: Tanjug/AP

Pre oko nedelju dana, košarkaška javnost je zatečena vestima o tragičnoj smrti bivšeg košarkaša Partizana, Dru Gordona. Nažalost, Dru je izgubio život u bolnici od posledica saobraćajne nesreće, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i obožavaoce košarke.

Nakon ovog tragičnog događaja, Aron Gordon, brat preminulog Dru Gordona, oglasio se na društvenim mrežama sa srceparajućom porukom. Na svom Instagram profilu, Aron je podelio emotivnu sliku i napisao: "Veliki brate, živiš kroz mene!" Ova poruka je dirnula mnoge, posebno ljubitelje košarke i pratioce Gordona. Osim toga, on je na grudima, blizu srca, pokazao novu tetovažu na kojoj je gorila i inicijali rođenog brata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AG (@aarongordon)

 


Dru Gordon je ostavio dubok trag u svetu košarke, kako na terenu tako i van njega. Mnogi njegovi saigrači, prijatelji i navijači se sećaju njegovog talenta, ali i ljudskih kvaliteta. Smrt ovog sportiste je ostavila prazninu koja će teško biti popunjena.

Aron Gordon, koji takođe gradi uspešnu košarkašku karijeru, sada nosi teret nasleđa svog brata Drua. Njegova poruka na društvenim mrežama pokazuje duboko poštovanje i ljubav prema bratu, istovremeno naglašavajući uticaj koji je Dru imao na njega. Inače, Aron je blizak prijatelj Nikole Jokića, našeg košarkaša koji je ponovo izabran za MVP NBA lige. Lani su zajedno u Denveru osvojili šampionsku titulu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading