I KAPITEN PANTER DIŽE SIDRO! Sledeća stanica - NBA liga?! Poruka na Instagramu za NOVI NEMIR U HUMSKOJ!

Autor:

Sport

02.06.2024

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je već žestoko oslabljen.

I KAPITEN PANTER DIŽE SIDRO! Sledeća stanica - NBA liga?! Poruka na Instagramu za NOVI NEMIR U HUMSKOJ!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaški klub Partizan suočava se sa izuzetno teškom kadrovskom situacijom koja bi uskoro mogla postati još teža. Kapiten crno-belih, američki košarkaš Kevin Panter, nedavno je podelio objavu na svom Instagram profilu kojom je donekle potvrdio svoju želju da zaigra u NBA ligi. Ova vest dolazi neposredno pre početka finala Košarkaške lige Srbije, gde će se crno-beli susresti sa svojim najvećim rivalom, Crvenom zvezdom. A, prvi meč na programu je već sutra.

Klub iz Humske nedavno je saopštio da u finalnoj seriji neće moći da računa na Bruna Kabokla, koji je napustio ekipu na svoju inicijativu. Pored njega, u finalu neće igrati ni Džejms Naneli, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski. Osim toga, postoje i problemi sa povredama nekoliko ključnih igrača poput Kevina Pantera, Alena Smailagića, Balše Koprivice i statusom Ognjena Jaramaza koji još uvek nije potpuno razjašnjen.

Posebno zanimljivo je to što je američki novinar Rahim Palmer izrazio želju da vidi Kevina Pantera u NBA ligi, što je Panter dodatno naglasio time što je podelio tu objavu na svom Instagram profilu. Ova situacija dodatno podgreva spekulacije o mogućem odlasku Kevina Pantera iz Partizana.

Foto: iNSTAGRAM

 


Iako je Panterov agent tvrdio da igrač ima ugovor i za sledeću takmičarsku godinu, čini se da bi odlazak Kevina Pantera iz Partizana mogao postati stvarnost nakon završetka finalne serije sa Crvenom zvezdom. Ovo bi svakako bio veliki udarac za crno-bele, ali bi istovremeno predstavljalo značajan korak napred za samog Kevina Pantera, ukoliko bi uspeo da ostvari svoj san i zaigra u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gagi

09.06.2024 22:40

Kakva crna NBA,covek je invalid sa unistenim kolenima...bez pika ne moze moju babu 1 na 1 obici...putuj igumane.