DOK SU SVI STREPELI HOĆE LI SE DERBI NASTAVITI, EVO ŠTA JE RADIO ZVEZDIN KOŠARKAŠ! Pametno iskoristio vreme (FOTO)

Autor:

Sport

06.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena u Areni

DOK SU SVI STREPELI HOĆE LI SE DERBI NASTAVITI, EVO ŠTA JE RADIO ZVEZDIN KOŠARKAŠ! Pametno iskoristio vreme (FOTO)

Foto: Starsport

Partizan je ostao kratkih rukava ove sezone i u četvrtom takmičenju koje je igrao. Posle gubitka finala Kupa "Radivoja Koraća" od večitog rivala, kao i finala AdmiralBet ABA lige, takođe od Crvene zvezde, pa završetka nastupa u Evroligi već posle ligaškog dela, crno-beli su ostali bez ičega i u Košarkaškoj ligi Srbije.

Naime, košarkaši Crvene zvezde osvojiće titulu prvaka Srbije u košarci posle velike bure. Partizan je vodio u drugom meču sa 57:45 na 7.55 do kraja treće četvrtine i bio na pragu izjednačenja u seriji na 1-1, kad je meč prekinut jer su grobari u Areni pogrdno skandirali članovima porodice Nebojše Čović i prvotimaca gostiju, ali, što je još bitnije, ubacivali tvrde predmete na teren.

Gosti su otišli u svlačionicu, hala je ispraženjena, a onda su igrači crno-belih, posle upozorenja navijača da ne igraju bez njih, a nakon što im je neko rekao da će meč biti nastavljen danas, otišli kućama. Sat kasnije igrači Zvezde, sudije i delegat su se vratili, dali crno-belima 15 minuta da se pojave, a kako se to nije desilo, odsviran je kraj i meč će biti registrovan službenim rezultatom 20:0 za Zvezdu, samim tim 2-0 u seriji i titula šampiona.

I dok su gostujući igrači proveli vreme na terenu zagrevajući se i čekajući igrače Partizana za koje je bilo jasno da se neće pojaviti, u jednom trenutku im je postalo dosadno pa je mladi košarkaš Zvezde Andrej Kostić odlučio da to vreme iskoristi pametno i izgleda uradi domaći zadatak, budući da ga je kamera uhvatila kako se sa olovkom i papirom u ruci preslišava na stolicama u Areni. Vredan momak, nema šta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading