EVO ZAŠTO SE MEČ NIJE PREKINUO KADA SU DELIJE VREĐALE OBRADOVIĆA, A JESTE KAD SU GROBARI UDARILI NA ČOVIĆE: Sve objašnjeno u tri reči

Autor:

Sport

06.06.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj je načinio veliku razliku.

EVO ZAŠTO SE MEČ NIJE PREKINUO KADA SU DELIJE VREĐALE OBRADOVIĆA, A JESTE KAD SU GROBARI UDARILI NA ČOVIĆE: Sve objašnjeno u tri reči

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde osvojiće titulu prvaka Srbije u košarci posle velike bure. Partizan je vodio u drugom meču sa 57:45 na 7.55 do kraja treće četvrtine i bio na pragu izjednačenja u seriji na 1-1, kada je meč prekinut jer su grobari u Areni pogrdno skandirali članovima porodice Nebojše Čović, ali što je još bitnije, ubacivali tvrde predmete na teren.

Gosti su otišli u svlačionicu, hala je ispraženjena, a onda su igrači crno-belih, posle upozorenja navijača da ne igraju bez njih, a nakon što im je neko rekao da će meč biti nastavljen danas, otišli kućama. Sat kasnije igrači Zvezde, sudije i delegat su se vratili, dali crno-belima 15 minuta da se pojave, a kako se to nije desilo, odsviran je kraj i meč će biti registrovan službenim rezultatom 20:0 za Zvezdu, samim tim 2-0 u seriji i titula šampiona.

Imajući sve ovo u vidu, ne čudi da su delije počele da slave, a grobari da besne na sve strane. Pitanje svih pitanja, koje su navijači iz kopa grobara istakli u prvi plan dok su postrojavali Željka Obradovića i njegove izabranike, odnosilo se na neujednačene kriterijume kada su u pitanju uvrede na račun Žoca tokom finalne serije u AdmiralBet ABA ligi, u odnosnu na one kada se vređaju nečije porodice, žene, majke i deca.

To je bilo jedno od pitanja za Aleksandra Grujina, prvog čoveka KLS, nakon što je obelodanio da je utakmica završena jer se košarkaši Partizana nisu pojavili.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Grujin

- Prvi put se opominju navijači, drugi put se opominju navijači, treći put se skida pištaljka, ide se u svlačionicu i prazne se tribine - pokušao je Grujin da izbegne odgovor, objašnjavajući pravila KLS kad je u pitanju uvredljivo skandiranje.

Ipak, odgovor, doduše nezvaničan, mada evidentno na tragu jeste onaj koji su jedni drugima dali novinari u Areni.

 

 

- To je ABA. To je ABA - probala je jedna iskusna koleginica da objasni mlađoj koleginici zašto su različiti aršini i različite reakcije kada su u pitanju uvrede na račun čelnika Zvezde i njihovih porodica i one na račun Željka Obradovića.

 

Međutim, do je samo pojačalo tenzije i komešanje, pa je Grujin otišao bez odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading