JAGO NA ŠTAKAMA! Brazilac ZAVRŠIO sezonu! Sa tribina bodri Zvezdu protiv Partizana (FOTO)

Autor:

Sport

05.06.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povredio je list.

JAGO NA ŠTAKAMA! Brazilac ZAVRŠIO sezonu! Sa tribina bodri Zvezdu protiv Partizana (FOTO)

Foto: Starsport

Plejmejker Crvene zvezde Jago dos Santos večeras neće igrati protiv Partizana što je postalo evidentno kada je večeras u Arenu kročio na štakama i sa čizmom na nozi.

Sredinom drugog poluvremena prošlog meča do tada jedan od najboljih aktera susreta doživeo je neugodnu povredu, zbog koje je morao napustiti teren, a iako su se delije nadale posle magnetne rezonance koja ništa nije pokazala da bi Jago mogao da bude spreman za drugi meč finala KLS, za njega je ipak sezona završena.

Republika

Foto: Starsport

Jago povređen u Areni

Povreda Jaga Dos Santosa stavlja Crvenu zvezdu u tešku situaciju pred naredni meč finala KLS lige. Brazilac, čije je prisustvo na terenu od ključnog značaja za tim, odmoriće do početka priprema za sledeću sezonu koju bi trebalo da takođe provede u Beogradu. Ovo bi moglo ozbiljno da utiče na dinamiku tima i strategiju trenera pred predstojeći meč, stvarajući dodatni pritisak na ostatak ekipe koja je već osakaćena neigranjem važnih igrača, a čekamo da vidimo kakva je situacija sa Nedovićem koji je takođe na prošlom meču doživeo povredu zbog koje nije mogao da pomogne ekipi na adekvatan način, dok od ranije nema Bolomboja.

Podsetimo još i da redovima domaće ekipe nema Nanelija i Doužera koji su, odmah nakon Kaminskog, krenuli put Amerike. Osim njih, ni Bruno Kaboklo protiv kog je pokrenut disciplinski postupak neće pomoći crno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading