LAZIĆ ZAGRMEO I OBJASNIO ZAŠTO JE ZVEZDINA TITULA ČISTA KO SUZA: Kraj, sezona je gotova

Autor:

Sport

06.06.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crveno-belih imao jasnu poruku.

LAZIĆ ZAGRMEO I OBJASNIO ZAŠTO JE ZVEZDINA TITULA ČISTA KO SUZA: Kraj, sezona je gotova

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde, Branko Lazić, koji je doživeo mnoge skandale tokom večitih derbija za sve ove godine u srpskoj košarci oglasio se povodom prekinute utakmice protiv Partizana u sredu uveče u Beogradskoj areni. Lazić je istakao da je bilo situacija kada se hala praznila, ali je utakmica ipak nastavljena, za razliku od situacije koja se dogodila večeras. Izneo je nadu da je sezona završena, a odluka o tome će biti doneta sutradan.

- Iskreno, dešavalo se i ranije da se prazni hala, ali su utakmice bile nastavljene, što večeras nije slučaj. Završilo se kako se završilo i da je sezona gotova, barem se nadam da jeste, pošto će sutra biti doneta odluka - rekao je Lazić posle skandala u finalu.

Lazić je ocenio sezonu kao uspešnu, ističući da je osvojena tripla kruna, iako je moglo biti i bolje.

- Najbitnije da smo osvojili još jedan trofej. Završili smo sezonu sa tri pehara i to je to. Moglo je malo bolje, ali zadovoljićemo se i sa ovim - dodao je Lazić za Meridian sport.

Podsetimo, u trenutku prekida utakmice, Partizan je vodio sa 57:45 na 7:55 do kraja treće četvrtine. Nakon uvreda sa tribina i ubacivanja predmeta na teren, utakmica je prekinuta, Zvezdini igrači su napustili teren i na njega se vratili tek kada su se tribine ispraznile, što Partizan nije hteo da prihvati.


Zbog spornog prekida utakmice, Zvezdi bi trebalo da se pripiše pobeda od 20:0 (službeni rezultat), što bi značilo i 2-0 u finalnoj seriji, čime bi klub sa Malog Kalemegdana ponovo postao šampion Srbije.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
DJ7

06.06.2024 12:01

Smejurija,samoinicijativno napustis utakmicu kad vidis da gubis utakmicu,smetaju ti kao uvrede navijaca,izgubljenu utakmicu dobijas za zelenim stolom...mene bi bilo sramota,majke mi.

Saša

06.06.2024 16:02

@DJ7 - Pa da li te je sramota za prošlu sezonu, za sezone gepekovanja sudija, za upadanja u sudijske svačionice....nije, naravno.