GORELI SPLAVOVI: Košarkaši Zvezde i NESUĐENO POJAČANJE slavili titulu

Autor:

Sport

06.06.2024

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovekovečeno na Instragramu.

GORELI SPLAVOVI: Košarkaši Zvezde i NESUĐENO POJAČANJE slavili titulu

Foto: instagram.com/N.RADONJIC7

slavlje

Košarkaši Crvene zvezde su trijumfovali u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije, osvojivši titulu šampiona Srbije. U drugom meču finala, igrači Zvezde su pobedili Partizan za zelenim stolom jer je taj susret finalne serije prekinut pri vođstvu Partizana, a nakon što su se igrači Zvezde vratili na teren, crno-beli nisu nastavili utakmicu jer su tada već otišli kućama misleći da će duel biti nastavljen danas. Kao rezultat, meč je službeno registrovan rezultatom 20:0 u korist Zvezde.

Ova neobična situacija izazvala je burne reakcije i međusobne optužbe, dok su igrači Zvezde proslavljali osvajanje trofeja. Tako je Brazilac Jago, koji je propustio meč zbog povrede, svoje oduševljenje je podelio na Instagramu, ističući da je "posao završen" i uz fotografiju sa peharom AdmiralBet ABA lige napisao je "Jako mi je drago, Jago čuva blago".

Republika

Foto: instagram.com/yagomateus02

 
Republika

Foto: instagram.com/yagomateus02

Jagovo slavlje

 


Još dalje u slavlju otišli su Nemanja Nedović i Trej Tompkins. Oni su proslavili osvajanje titule šampiona Srbije na jednom beogradskom splavu u društvu bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nemanje Radonjića. Upravo Radonja se spominje kao novo pojačanje Zvezde u fudbalu, a možda su ovi dobri odnosi sa košarkašima najava transfera. Ova nezaboravna proslava bila je prilika za igrače da obeleže svoj veliki uspeh.

Košarkaška euforija zavladala je gradom nakon osvajanja titule, a navijači Crvene zvezde su sa oduševljenjem dočekali novi trijumf njihovog omiljenog tima. Ova pobeda će zasigurno biti upamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji kluba.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading