KRATKO I JASNO: Brutalna poruka Miloša Teodosića nakon skandala u Areni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2024

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je rekao u samo tri reči.

KRATKO I JASNO: Brutalna poruka Miloša Teodosića nakon skandala u Areni!

Foto: Starsport

Druga utakmice finalne serije plej-ofa košarkaškog šampionata Srbije između Partizana i Crvene zvezde je prekinuta.

Nakon uvreda domaćih navijača upućenih Vesni Čović košarkaši Crvene zvezde su napustili parket, a momci u crveno-belim dresovima su tom prilikom proživeli i pravu golgotu. Naime, oni su prilikom odlaska u svlačionicu s tribina gađani šrafovima i zavrtnjima, kao i flašama s vodom.

Iako je delovalo da je sve gotovo, usledio je neočekivani obrt. Nakon što je delegat prekinuo utakmicu ekipa Crvene zvezde se vratila na teren i počela sa zvaničnim zagrevanjem, dok su košarkaši Partizana imali 15 minuta da se pojave da bi se meč nastavio. Međutim, kada je isteklo vreme, igrači crno-belih se nisu pojavili, što je dovelo do odluke da Zvezda dobije meč službenim rezultatom.

Košarkaški klub Crvena zvezda nakon svih događaja oglasio se saopštenjem, a kratak komentar imao je i Miloš Teodosić, koji je takođe bio na meti sramnih povika s tribina.

- Laku noć, prijatno - istakao je nekadašnji srpski reprezentativac.

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda je šampion Srbije za sezonu 2023/24.

 

Da podsetimo, nakon svih dešavanja javnosti se obratio i direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin.

- S jedne strane je verbalni delikt, s druge nešto drugo. Svi ste videli šta je sve poletelo u teren, čuli ste sve. Najoštrije osuđujem svako vređanje, kako predsednika države, možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete, pogotovo kao čoveka koji je toliko dao košarkaškom sportu, a naročito večitima, potom i supruga, majki i ostalih... Postoji pravilo da, ukoliko dođe do toga, prvi put se opominju navijači, drugi put takođe, treći put se skida pištaljka i ide se u svlačionicu, prazne se tribine - istakao je Grujin i dodao:

- Utakmica će se registrovati na osnovu delegatskog izveštaja, službenim rezultatom 20:0. U dogovoru sa Crvenom zvezdom, tokom narednih dana, biće uručeni pehar i medalje.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading