PREOKRET U VEČITOM DERBIJU! Zvezda se VRATILA NA TEREN, utakmica u Areni se NASTAVLJA?

Autor:

Sport

05.06.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je krajnje konfuzna.

PREOKRET U VEČITOM DERBIJU! Zvezda se VRATILA NA TEREN, utakmica u Areni se NASTAVLJA?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde bili su večeras akteri večitog derbija koji je obilovao ružnim scenama i, naposletku, prekidom istog.

Sudije su to odlučile nakon što su "grobari" žestoko vređali delegaciju gostiju, te je navodno odlučeno da će meč biti nastavljen sutra. 

Međutim, košarkaški Zvezde, koji su odmah nakon prekida od strane sudija otišli u svlačionicu, ponovo su na parketu. A, prema nekim nezvaničnim informacijama utakmica će biti nastavljena. Crveno-beli se, naime, uveliko zagrevaju! Prema nezvaničnim informacijama košarkaši Partizana imaju 15 minuta da se pojave kako bi se meč nastavio. U suprotnom,  Zvezda može da traži da se meč registruje službenim rezultatom (20:0) u njenu korist i finale završi titulom za zelenim stolom.

Problem stvara činjenica da je nekolicina igrača Partizana uveliko napustila Arenu. Krajnje konfuzna i neverovatna situacija. Čeka se konačan epilog.

Nešto ranije oglasio se Partizan.

 "Utakmica je prekinuta pri rezultatu 57:45 za Partizan. Više detalja će biti saopšteno naknadno", navodi se u saopštenju crno-belih. 

Podsetimo, prekid je usledio pri rezultatu 57:45 za domaće, a Crvena zvezda koja brani titulu vodi sa 1:0 u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading