SRAMOTNO SKANDIRANJE NAVIJAČA! Brutalne uvrede na račun NEDOVIĆA!

Autor:

Sport

05.06.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari preteruju.

SRAMOTNO SKANDIRANJE NAVIJAČA! Brutalne uvrede na račun NEDOVIĆA!

Foto: Starsport

Partizan i Crvena zvezda igraju drugi meč finalne serije Košarkšake lige Srbije, a atmosfera u Beogradskoj Areni je naelektrisana.

Neliko hiljada grobara našlo se na tribinama najvećeg zdanja u zemlji kako bi pružilo podršku svojim miljenicima, dok se nemali broj njih opredelio i za vređanje gostujućih igrača.

Na uradu je od početka utakmice ponajviše Nemanja Nedović. Srpski bek povezao je nekoliko poena u prvoj četvrtini što je bio povod da navijači orkestrirano započnu vređanje na račun njegove supruge. U dvorani se ori: "Žena ti je k**** Nemanja".

Foto: Starsport

Nedović

Košarkaši Crvene zvezde u sezoni na izmaku, u direktnim duelima protiv večitog rivala Partizana stigli su do prva dva ovosezonska trofeja. Puleni trenera Janisa Sferopulosa prvo su u Nišu u finalu Kupa Radivoja Koraća stigli do "Žućkove levice", da bi nedavno i u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige "počistili crno-bele" sa terene slavivši sa 3:0, a već večeras će imati priliku da takmičarsku godinu okončaju sa još jednim peharom.

U prvoj finalnoj utakmici Košarkaške lige Srbije koja je odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda je slavila rezultatom 89:88 i u naredni meč ulazi sa velikom dozom samopouzdanja, ali osakaćena neigranjem važnih igrača, baš kao i "parni valjak". Inače, Zvezda je slavila u sedam uzastopnih večitih derbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading