SKANDAL U ARENI! Košarkaši Crvene zvezde NAPUSTILI PARKET! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je prekinuta!

SKANDAL U ARENI! Košarkaši Crvene zvezde NAPUSTILI PARKET! (VIDEO)

Foto: Starsport

Skandal u Areni! Drugi meč finala Superlige u košarci između Partizana i Zvezde je prekinut.

Crveno-beli su, naime, napustili parket. Za njima su u svlačionicu otišli i igrači Partizana, kao i arbitri meča.

Razlog za prekid utakmica leži u sramotnom ponašanju domaćih navijača. Naime, grobari su u jednom trenutku ubacivali u teren razne predmete, a prethodno su žestoko vređali predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića.

Na meti pristalica Partizana tokom meča našli su se i bek Zvezde Nemanja Nedović, kojem su takođe vređali ženu, predsednik države Aleksandar Vučić, prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović... Ipak, kako javljaju reporteri s lica mesta, utakmica će biti nastavljena kada se steknu uslovi za njeno odigravanje, odnosno kada navijači prestanu sa nesportskim ponašanjem.

Prethodno, ulazud su bile molbe i apeli domaćih košarkaša navijačima da prestanu sa vređanjem:

 

 

U prvoj finalnoj utakmici Košarkaške lige Srbije koja je odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda je slavila rezultatom 89:88. U meču koji je prekinut Partizan vodi sa 57:45, pa se može reći da su navijači napravili medveđu uslugu Željku Obradoviću i njegovim izabranicima. Inače, Zvezda je slavila u sedam uzastopnih večitih derbija.

Košarkaši Crvene zvezde u sezoni na izmaku, u direktnim duelima protiv večitog rivala Partizana stigli su do prva dva ovosezonska trofeja. Puleni trenera Janisa Sferopulosa prvo su u Nišu u finalu Kupa Radivoja Koraća stigli do "Žućkove levice", da bi nedavno i u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige "počistili crno-bele" sa terene slavivši sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading