OVO SU DANI VISOKOG NAPONA NA KALIŠU: ZVEZDA KREĆE PO TRIPLETU! Evo šta je Sferopulos pred Partizan ZAMOLIO NAVIJAČE!

Autor:

Sport

02.06.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u finalu Superlige sutra dočekuju večitog rivala u u prvom meču.

OVO SU DANI VISOKOG NAPONA NA KALIŠU: ZVEZDA KREĆE PO TRIPLETU! Evo šta je Sferopulos pred Partizan ZAMOLIO NAVIJAČE!

Foto: Vladimir Lukić

Ovo su dani visokog napona za Crvenu zvezdu, koja od sutra kreće u operaciju - tripleta!

Nakon što su osvojili Kup Koraća, odnosno AdmiralBet ABA ligu, crveno-beli se, takođe protiv Partizana, bore za treći trofej u sezoni. U pitanju je finalna serija domaće Superlige, a prvi meč igraće se u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 20 časova.

- Igramo finale Superlige, za nas je vrlo važno da budemo mentalno spremni. Koncentracija će biti izuzetno važna za ovu finalnu seriju, i to koncentracija da budemo spremni da se držimo našeg plana i u napadu i u odbrani. Očekujem i pozivam naše navijače da dođu da nas podrže, ali i da pokažu sportsku kulturu - rekao je pred prvu utakmicu Janis Sferopulos.

Podsetimo, u ponedeljak će ulazak u dvoranu biti omogućen vlasnicima sezonskih karata, a kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice! Ovo su cene ulaznica:

Foto: KK Crvena zvezda

 

Dejan Davidovac priželjkuje novi trofej.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica, kraj je sezone, koja jeste vrlo uspešna, ali smo imali mnogo povreda, napori su bili izuzetno veliki. Međutim, sve se to zaboravlja kada izadjemo na teren. Motiv je veliki, mogućnost da se osvoji još jedan trofej i zaokruži vrlo uspešna sezona. Odlično se poznajemo sa ekipom Partizana, nema tu više ni najmanjih tajni, zato će te sitne stvari, koncentracija, manji broj grešaka, detalji biti presudni u ovom finalu. Naše je da odigramo agresivno, čvrsto, i dođemo do uvodne pobede. Nadamo se punoj hali naših navijača, mnogo su nam pomogli ove sezone, posebno kada smo osvajali trofeje. Pozivam ih da dođu i podrže nas uz fer i sportsko navijanje i u ponedeljak - poruka je Davidovca.

Zbog ograničenja broja stranih igrača u završnici Superlige, crveno beli će nastupiti bez Majka Tobija, Džavonte Smarta i Fredija Gilespija, dok je zbog povrede upitan Džoel Bolomboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading