EVO ZAŠTO JE INCIDENT ESKALIRAO! Vođa "grobara" poslao JASNU PORUKU: Sve zbog ŽELJKA OBRADOVIĆA!

Autor:

Sport

05.06.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači želeli revanšizam.

EVO ZAŠTO JE INCIDENT ESKALIRAO! Vođa "grobara" poslao JASNU PORUKU: Sve zbog ŽELJKA OBRADOVIĆA!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Nakon što je došlo do incidenta na košarkaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u beogradskoj "Areni", atmosfera je postala napeta, a reči jednog od vođa navijačke grupe "grobara" dodatno su zaoštrile situaciju.

Naime, on se obratio treneru Željku Obradoviću i njegovim izabranicima.

- Ako oni vređaju tebe i mi ćemo vređati njih, nećemo da izigravamo gospodu", odjekivalo je ispod svodova "Arene". 

Takođe, upućena je i jasna poruka treneru Partizana, Željku Obradoviću: "Nemojte da igrate ako isprazne dvoranu."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 


Nakon ovih reči, košarkaši Partizana su se pozdravili sa najvatrenijim pristalicama i napustili teren. Tokom ovog incidenta, mete negativnih dešavanja bili su članovi porodica nekih od košarkaša i sportskih zvaničnika, uključujući Miloša Vazuru, Aleksandra Vučića, ćerku Miloša Teodosića, suprugu Nemanje Nedovića i suprugu Nebojše Čovića.

Kao posledica ovog nemilog događaja, odlučeno je da se nastavak utakmice odloži za naredni dan, četvrtak. Očekuje se da će ovaj potez omogućiti smirivanje tenzija i omogućiti normalan tok sportskog događaja.

Podsetimo, utakmica je prekinuta pri vođstvu crno-belih dvocifrenom razlikom, a Crvena zvezda je u prvom meču slavila sa 89:88 i povela u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije. Finale domaće lige igra se na dve pobede, a titulu brane crveno-beli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
živodrag

06.06.2024 15:24

Nažalpst, navijaći ne shvataju da je najveći problem Partizana TRENER KOGA JE PREGAZILO VREME, a evo i istine. Kada je poslednji put dotični "trener" Partizana osvojio neku titulu, osim slučajno osvojene pretprošlogodišnje titule ABA lige. GROBARI MISLITE O TOME. Titula sa ovim izlapelim trenerom i sportski nepismenom upravom, jeste velika iluzija. Pozdrav i ne plačite za prosutim mlekom, bilo pa prošlo, npr, ovaj lik dok mu je islo na starinski način-pokupuj gazda najbolje igrače, je osvajao titule, kada se košarka modifikovala, kada su ostali klubovi počeli da se ozbiljno bave košarkom, isti je ostao bez titula, shodno tome da su klubovi poput Reala npr. počeli da se ozbiljno bave košarkom što je pretpostavljalo da se angažuju treneri naprednih ideja i znanja, dok su metuzalemi ostali u zapećku. Dragi Grobari, sve ima svoj vek trajanja, pa bivši pristojni treneri. Pozdrav, (analiziram bez loše namere npr. setite se kako je vaš voljeni trener vodio reprezenntaciju Srbije-najblaže rečeno tragikomično, što je na rastanku i potvrđrno njegovim ponašanjem), Žika Kosmajac,

Marko

06.06.2024 17:11

ZOCA NIKO NIJE VREDJAO NEGO SE ON OSTAPLERSKI PONIO NAKON PRVE POBEDE U EVRO LIGI PONASANJE MALOG DETETA A NE ODRASLOG I ODGOVORNOG COVEKA JEDNOG TIMA KOJEG VODI.DELIJE MU TO NIKADA NECE OPROSTITI,GROBAR PRVI POVEDU NESPORTSKE MANIRE PA IM NEKO KRIV.ZOC NIJE BIO U PARTIZANU KADA JE VREDJAN COVIC I NJEGOVA PORODICA,VREDJALI MU I SINA KAO KOSARKASA I SADA GROBARI O POSTENJU.NIJE ZOC PRESEDNIK NEGO TRENER...