BARSELONA OTKRILA POZADINU SLUČAJA KALINIĆ! Evo zašto je bivši igrač Zvezde ODSTRANJEN iz ekipe!

Autor:

Sport

02.06.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci pretrpeli debakl u polufinalu španskog prvenstva.

BARSELONA OTKRILA POZADINU SLUČAJA KALINIĆ! Evo zašto je bivši igrač Zvezde ODSTRANJEN iz ekipe!

Foto: Starsport

kALINIĆ

Sezona je završena za ekipu Barselone, a leto će nešto ranije početi za njih nakon poraza od strane Real Madrida u polufinalnoj seriji španske ACB lige.

Generalni menadžer katalonskog kluba, Huan Karlos Navaro, dao je svoje argumente za odstranjenje Nikole Kalinića iz tima. Navaro je istakao da su promene neophodne jer ekipa nije postigla zadate ciljeve.

- Moramo da napravimo promene jer nismo postigli ciljeve. Moramo da razmislimo i razgovaramo sa njim. Nije sve bilo zbog trenera, bez sumnje. Neki igrači nisu bili na visini zadatka, nismo ni mi. Grešili smo i iz svega moramo da učimo. Još ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, ali biće promena - rekao je Navaro.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Huan Karlos Navaro

Dalje je objasnio da već neko vreme nije bilo kako treba za srpskog košarkaša na terenu. te da su odlučili da je to što su morali da učine. Legendarni as je naglasio da je želeo da ima Oriola Paulija u timu, što ukazuje na jasno nezadovoljstvo učinkom nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

- Već neko vreme nije mu bilo dobro na terenu, verovali smo da je to što smo morali da učinimo, želeo sam da imam Oriola Paulija u timu - zaključio je Navaro.

Ovo je sigurno bio težak period za ekipu Barselone, koja je ometlana u polufinalu od Real Madrida rezultatom 0:3, ali predstojeće promene mogu da donesu novu svežinu i motivaciju za narednu sezonu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading