U PIONIR STAJE 12.000 GLEDALACA, KAO ŠTO STAJE I 17.000: Čović poslao moćnu poruku navijačima i ISPROZIVAO PARTIZAN

Autor:

Sport

03.06.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda dočekuje večeras crno-bele pred svojim navijačima u prvom susretu finalne serije KLS:

U PIONIR STAJE 12.000 GLEDALACA, KAO ŠTO STAJE I 17.000: Čović poslao moćnu poruku navijačima i ISPROZIVAO PARTIZAN

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras Partizan u prvom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije, a uoči tog meča predsednik crveno-belih Nebojša Čović, obratio se javnosti sa apelom da navijači pruže podršku košarkašima. Istakao je važnost njihove podrške, istovremeno aludirajući na nedavne događaje u vezi sa kapacitetom hale Pionir.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Navijači Zvezde u Pioniru

Nebojša Čović je naglasio značaj fer i korektnog navijanja, pozivajući navijače da pokažu elemente sportske kulture. Takođe, istakao je i važnost domaće lige, ističući da je energija navijača ključna za uspeh ekipe. U svom apelu, predsednik Zvezde istakao je da je podrška navijača od suštinskog značaja za ostvarivanje ciljeva kluba, posebno u teškoj sezoni koja je iza njih. Naglasio je važnost osvajanja domaće lige kao dela "triple krune" i pozvao navijače da dođu u što većem broju u Pionir.

- Bližimo se kraju sezone, finale plej-ofa finala Superlige Srbije, pozivam navijače da dođu u što većem broju. Videli smo da neki mogu da smeste 17.000 u Pionir, možemo i mi naših 12.000. Naravno, očekujem da bude korektno i fer navijanje, da imamo element sportske kulture, kako su i na svim prethodnim utakmicama navijači Crvene zvezde koji su zapravo stvarno najbolji, a ne licemerno, napravili i u finalu plej-ofa ABA lige. Nama je važna naša domaća liga što pokazujemo unazad i važno je da se što bolje plasiramo i osvojimo tu domaću ligu kao triplu krunu. Potrebna je energija navijača, dođite u što većem broju u Pionir, da krunišemo ovu specifičnu i tešku sezonu koja ostaje iza nas - rekao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading