PARTIZAN PONIŽEN KO NIKAD DO SADA: Ludost je verovati u pobedu crno-belih nad Zvezdom večeras

Autor:

Sport

03.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjaci ne daju gotovo nikakve šanse Obradovićevoj četi i tvrde da će pobeda crveno-belih biti dvocifrena.

PARTIZAN PONIŽEN KO NIKAD DO SADA: Ludost je verovati u pobedu crno-belih nad Zvezdom večeras

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras (20.00) Partizan u prvom meču finalne serije Košarkaške lige Srbije. Međutim, ako je suditi na osnovu prognoza, crno-belima je bolje da ne dolaze u Pionir, ako je odnos snaga stvarno takav kako što predviđaju bukmejkeri.

Naime, kladinice su izbacile kvote za pobednika prvog meča, a prema njima Partizan nema šta da traži u tom susretu. Kvota na pobedu Zvezde je samo 1,17 (da dobro ste pročitali), dok je na pobedu Partizana čak 4,80. Otprilike isto kao što je bila situacija u fudbalu pred večiti derbi. I to ne da se očekuje pobeda domaćina u Pioniru i samo pred delijama jer je Partizan odbio ramenu karata, već bi ona trebalo da bude dvocifrenom razlikom. Naime, granica na "hendikepu" je 9,5 poena i to sa kvotom od čak 1,95 na Partizan, dok je na Zvezdu 1,83.

Ovakve prognoze sigurno su posledica odličnih partija izabranika Janisa Sferopulosa i dominacija u odnosu na četu Željka Obradovića. U finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige bila je "metla", pobeda u seriji sa 3-0, a ništa bolje crno-beli nisu prolazili ni u prethodnim mečevima ove sezone.

Pritom Žoc i te kako ima problema da sastavi tim. Obradović u finalu ne računa na čak četvoricu igrača koji su tokom sezone bili među nosiocima igre. Bruno Kaboklo je u subotu pokupio stvari i otišao iz Beograda zbog privatnih razloga, a trećeg meča finala AdmiralBet ABA lige Obradović ne računa na Džejmsa Nanelija, koji nije ni registrovan za završnicu KLS. On je, kao što je već poznato, imao sukob sa igračem Zvezde Stefanom Lazarevićem, pa je Obradovićevom odlukom propustio pomenuti meč, a potom nije ni registrovan za Superligu. Takođe, trener Partizana je odlučio da ne registruje Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog, koji su izgledno završili saradnju sa crno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading