ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI ZBOG NAVIJAČA: Odbijena ruka pomirenja pred KLS, a ovo je POSLEDICA PREPUCAVANJA

Autor:

Sport

03.06.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sukob, a priča stara, iako nije uvek bilo tako.

ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI ZBOG NAVIJAČA: Odbijena ruka pomirenja pred KLS, a ovo je POSLEDICA PREPUCAVANJA

Foto: Starsport

Buknuo je novi rat između Crvene zvezde i Partizana i to pred novu borbu za trofej, ovaj put u Košarkaškoj ligi Srbije. Crveno-beli će večeras dočekati izabranike Željka Obradovića (20.00) u hali Pionir, dok je za sredu 5. jun zakazan drugi susret u organizaciji crno-belih. Kako se finalna serija igra na dve pobede, ta dva susreta su zagarantovana, dok bi se eventualna majstorica igrala opet na terenu branioca titule.

Upravo prva dva susreta bila su prilika da se zakopaju ratne sekire i da košarkaški derbi ponovo bude svetkovina pred navijačima oba kluba. Naime, prošle sezone se pokušalo sa tim i nije bilo većih problema, kao ni na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu, ali je finalna serija AdmiralBet ABA lige ipak odigrana samo pred navijačima domaće ekipe.

Republika

Foto: Starsport

Delije u Pioniru

Zvezda je imala želju da se to promeni, možda i da ne bi slavila eventualnu titulu u praznoj hali kao u Beogradskoj areni na Jadranu, pa je pružila ruku pomirenja Partizanu uz konkretan predlog o reciprocitetu. Naime, prema saznanju Republike, Zvezda je poslala dopis Partizanu sa predlogom da omogući gostima da imaju podršku 400 grobara u Pioniru večeras, a da za uzvrat, proporcionalno većoj Areni, u drugom susretu finalne serije KLS bude 1.020 delija. Dopis je potpisao Nemanja Vasiljević, direktor Zvezde, i adresirao ga na Dušana Karavesovića, generalnog menadžera Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Ne mogu u Pionir: Grobari u Areni

- U dogovoru sa našim navijačima, uprava KK Crvena zvezda je donela je odluku da može da vam ponudi za prvu utakmicu finala Superlige Srbije, koja se igra u hali "Aleksandar Nikolić", 400 karata za navijače KK Partizan. Vi biste za drugu utakmicu, koja se igra u Beogradskoj areni trebalo da obezbedite 1.020 karata za navijače Crvene zveze - stoji u dopisu sa Malog Kalemegdana.

Međutim, odgovor iz Humske je bio negativan.

- U skladu sa internom odlukom KK Partizan, koja je komunicirana na startu pregovora, a uz puno razumevanje kapaciteta dvorane Aleksandar Nikolić u odnosu na Beogradsku arenu, mi ne možemo da pristanemo na vašu ponudu - glasi odgovor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading