"METLA" ZA BARSELONU! Kampaco i Real PREGAZILI Katalonce! Slatka OSVETA Madriđana!

Autor:

Sport

02.06.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani se plasirali u finale Endesa lige.

"METLA" ZA BARSELONU! Kampaco i Real PREGAZILI Katalonce! Slatka OSVETA Madriđana!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Reala iz Madrida uspeli su da se plasiraju u finale španske Endesa lige, posle ubedljive pobede nad Barselonom u polufinalnoj seriji maksimalnim rezultatom 3:0.

U trećoj utakmici polufinalne serije, koja se odigrala u Blau Grani, prošlosezonski prvak Evrope je ostvario trijumf rezultatom 95:92 (28:20, 21:25, 23:31, 23:16). Ključni trenutak utakmice desio se u poslednjem minutu kada je Fakundo Kampaco postigao četiri odlučujuća poena, zbog čega je izrastao u apsolutnog junaka meča.

Foto: www.profimedia.rs

Ernangomez i Kampaco u duelu

Bivši igrač Crvene zvezde je pokazao savršeno umeće i odlučnost, koji su došli do izražaja u presudnim momentima utakmice, omogućavajući Real Madridu da obezbedi mesto u finalu ACB lige.

Real Madrid će se boriti za titulu protiv pobednika druge polufinalne serije između Mursije i Unikahe. Trenutni rezultat te serije je 2:1 u korist Mursije, a odlučujući četvrti meč između ova dva tima očekuje se u ponedeljak, kada će Unikaha biti gost.

Ukupan učinak izabranika Ćus Matea u polufinalnoj seriji protiv Barselone jasno ukazuje na snagu i kvalitet ovog tima Madriđana, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se njihovi ljubimci boriti za titulu u finalnoj seriji.

Podsetimo, ACB liga će dobiti novog šampiona, pošto su Katalonci branili titulu, kada su takođe pometlali Real u finalu identičnim rezultatom. Zato je ovo na neki način bila slatka osveta Madrđana, koji su uzvratili istom merom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading