OGLASIO SE BIVŠI LJUBIMAC DELIJA! Sve su to IZMIŠLJOTINE!

Autor:

Sport

02.06.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni Amerikanac demantovao glasine.

OGLASIO SE BIVŠI LJUBIMAC DELIJA! Sve su to IZMIŠLJOTINE!

Foto: Starsport

Španski reprezentativac Lorenco Braun i jedan od lidera Makabija iz Tel Aviva, bio je na meti brojnih evropskih velikana, pre svega Real Madrida i Fenerbahčea iz Istanbula, ali je po svemu sudeći sasvim zadovoljan u "Ponosu Izraela".

Mnogi su povezivali američkog plejmejkera sa najvećim klubovima Starog kontinenta, pominjao se i povratak u Sjedinjene Američke Države, međutim, iskusni organizator igre izraelskog tima pobija sva ta nagađanja.

Plejmejker nesuđenog učesnika Fajnal-fora u Berlinu, odigrao je solidnu sezonu i pojavile su se spekulacije da će američki košarkaš sa španskim pasošem napustiti izraelski klub, uprkos činjenici da mu ugovor važi do 2026. godine.

- Nemam pojma šta se dešava i odakle dolaze te glasine. Puno čitam, kao i svi vi, ali u potpunosti nameravam da ostanem u Makabiju. Veoma mi je prijatno ovde, mislim da je ovo najbolje mesto na kome sam ikada igrao… Radujem se sledećoj sezoni da zajedno sa saigračima krenem na novo putovanje - rekao je Braun posle pobede Makabija protiv Nes Zajona.

Bivši plejmejker Crvene zvezde je ove sezone prosečno beležio 13,2 poena, šest asistencija i nešto manje od tri skoka po meču u Evroligi.

Tokom karijere je Lorenco Braun igrao još za Filadelfiju, Finiks, Minesotu, Toronto, a u Evropi za Uniks iz Kazanja i već pomenuti turski Fenerbahče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading