"VALJAK" RAZMONTIRAN ZA DERBI! Ko će na ZAHUKTALU ZVEZDU? NEVOLJA za Obradovića!

Autor:

Sport

01.06.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč finala KLS je u ponedeljak.

"VALJAK" RAZMONTIRAN ZA DERBI! Ko će na ZAHUKTALU ZVEZDU? NEVOLJA za Obradovića!

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo je grubo prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno je napustio tim pred finale Superlige, saopštio je Košarkaški klub Partizan. Ali, to nije jedini hendikep za crno-bele pred finala domaćeg šampionata.

"Parni valjak" je gotovo razmontiran uoči bitaka za jedini preostali trofej. Pre Brazilca tabor klub iz Humske napustio je još i Frenk Kaminski, što zadaje glavobolju treneru Željku Obradoviću kada je reč o opcijama na poziciji pet. Da nevolja nikad ne dolazi sama govori informacija sa poslednjeg meča da je Alen Smailagić rovit, te je njegov nastup u finalu i dalje upitan.

Ranije su još otpali i Džejms Naneli i Pi Džej Doužer, pošto ih popularni Žoc nije registrovao za odlučujuće mečeve. U pitanju su neki od najboljih košarkaša Partizana u tekućoj sezoni. Brine i povreda kapitena Kevina Pantera, koji se požalio na bol u kolenu nakon polufinala s Megom.

Foto: Starsport

Doužer i Naneli

Crno-beli su ove sezone sezone bez osvojenog trofeja, budući da su od Zvezde izgubili i u finalnoj seriji AdmiralBet ABA ligi i u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Silno oslabljeni pokušaće da dođu do pehar u Košarkaškoj ligi Srbije i seriji čiji se mečevi igraju 3. 5. i 8. juna. Crvena zvezda ima prednost domaćeg terena i brani titulu od prošle godine. Crveno-beli su prethodno eliminisali FMP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading