JAGO PROZVAO PARTIZANOVE PLEJMEJKERE: KABOKLO BI U ZVEZDI IMAO MNOGO VIŠE POENA! Hoću da Teo ostane!

Autor:

Sport

28.05.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac želi da vidi sunarodnika u crveno-belom

JAGO PROZVAO PARTIZANOVE PLEJMEJKERE: KABOKLO BI U ZVEZDI IMAO MNOGO VIŠE POENA! Hoću da Teo ostane!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Jago dos Santos

Momak koji je odigrao prvu sezonu u Evroligi izvan svih očekivanja i možda i pojačanje koje se najviše isplatilo crveno-belima jeste Jago dos Santos. Pričali su da se omaleni Brazilac ne može snaći u borbi sa najvećim gorostasima u Evropi, ali ih je on razuverio sa pregršt dobrih partija ove sezone. Na sve to, dodao je i MVP priznanje u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Partizana stavivši krunu na individualni učinak na Malom Kalemegdanu za ovu godinu.

Vrlo je poznato da je Jago veliki prijatelj sa centrom Partizana Brunom Kaboklom, a u intervjuu za "Meridian sport" otkrio je interesantnu želju.

- Voleo bih da vidim Bruna u Zvezdi - rekao je Brazilac, a potom objasnio i zašto:

- Partizan je dobar za njega, kao i on za Partizan, ali mislim da bi igrao bolje da nosi dres Zvezde. Ne zbog mene, nisam ja važan u toj priči, već zbog Teodosića i ostalih momaka. Sa njima u timu, Bruno bi imao mnogo više poena i stalno bi pogađao.

Republika

Foto: Starsport

Jago i Teodosić

Jago je tako indirektno rekao da su plejmejkeri Crvene zvezde bolji od Partizanovih, što i ne bi trebalo da bude nikakva prozivka, već samo činjenica, pogotovo kada se pogledaju brojke 37-godišnjeg Teodosića u odnosu na kapitena crno-belih Kevina Pantera.

Upravo je o svom saigraču sa iste pozicije Jago nekoliko puta ove sezone pričao u superlativu, a sada je dodao da bi želeo da igra još sa njim.

- Za mene ova sezona kao najveću MVP nagradu ima činjenicu da sam igrao i igram sa Milošem. Dovoljno je gledati uživo šta radi, a kamoli kada ste stalno sa njim na parketu. Svakom mladom igraču bi poželo da provede barem jedan trening sa Teom. On je moj omiljeni košarkaš! Često pričamo, ukazuje mi na detelja i uči me kako da budem bolji. Kada sam došao u klub, rekao sam da je igrati sa Teodosićem važnije od para. Voleo bih da ostane, želim da ostane – on je moj idol! Sa njim u timu sam bolji igrač - rekao je plejmejker crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading