ŽELJKO, DOKLE ĆE TI NEKO DRUGI BITI KRIV? Navijači Partizana polako gube strpljenje za Obradovića

Autor:

Sport

28.05.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli bi ispadanjem od Mege zaokružili užasnu sezonu, a ništa nije mirisalo na to...

ŽELJKO, DOKLE ĆE TI NEKO DRUGI BITI KRIV? Navijači Partizana polako gube strpljenje za Obradovića

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su pomalo šokantan poraz u drugoj utakmici polufinalne serije Košarkaške lige Srbije, gde je domaćin, ekipa Mege ostvarila pobedu rezultatom 92:88 i tako izborila majstoricu koja će se odigrati u Pioniru, zbog zauzetosti Arene.

Ipak, više od samog poraza sinoć su odjeknule reči Željka Obradovića na konferenciji posle meča. Trener Partizana nije bio zadovoljan tretmanom koji je dobio od sudija, izjavivši da se on arbitrima obraćao sa Vi, a oni njemu uzvraćali sa ti.

- Nisu baš okolnosti na konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam, da se obraćam za čelendž. Protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je - istakao je Obradović.

Ipak, ove reči nisu naišle na odobrenje kod revoltiranih navijača crno-belih. Nakon propasti u finalu regionalne lige i ubedljivog poraza od Crvene zvezde, njihov tim ne može mirno ni da uđe u završnicu Superlige Srbije, pa otuda i, normalno, proizilazi ogromno nezadovoljstvo grobara. Reakcije navijača Partizana na konferenciju izgledale su uglavnom ovako:

- Aman Željko brate, imaš tim od toliko miliona evra, gubimo od dece i ti pricaš o sudijama! 

- Željko smorio si više sa ovim izjavama o sudijama.

- 'Ajde malo o sebi i tvojim igračima! Bar nekada!

- Poštujem sve, ali pozabavi se prvo pi*kicama u ekipi, pa tek onda komentariši ovu komediju.

Kakve bre sudije?! Zgazi ih 20 razlike pa neka mami sude.

To su samo neki od mnogih komentara na račun Željka Obradovića posle sinoćne izjave. Podsetimo, crno-beli imaju šest vezanih poraza od večitog rivala, a ukoliko uspeju da savladaju Megu imaće priliku da taj niz prekinu. Grobari su tokom tog crnog niza slušali slične izjave još puta ove sezone, pa je tako Obradović posle izgubljene ABA lige govorio:

- Važnije je sačuvati obraz i da možete svakog da pogledate u oči. Za druge baš nisam siguran da to mogu da urade! A za sebe jesam. A uvek ću stajati iza mojih igrača. I ovoga puta. Ne očekujem ništa dobro od KLS! Kad god igramo srpsku ligu, srpski kup, sude srpske sudije, a to je... Kako bih vam rekao, to nije cirkus, to je malo više od toga! Ja nemam nikakav problem da kažem. To je tako. Ništa ne očekujem! Naravno. Sve vam je jasno. Kao što je za ovih 20.000 ljudi (u hali) jasno kako je išlo ovi finale, kojim tokom.

Dok je, posle poraza u finalu Kupa "Radivoja Koraća" ove godine priča išla ovako:

- Otprilike sve ove tri godine kada smo dolazili u Niš znali smo šta nas čeka. Pričam o ova tri momka koji su sudili, a koji apsolutno nisu morali da sude ovo. Zbog čega neiskusne sudije sude finale, neću da ulazim u to, ali mislim da oni nisu bili na nivou potrebnom za finalnu utakmicu. Treći put zaredom nismo ovde osvojili trofej, apsolutno svesni gde dolazimo i kako će to sve da izgleda. Nek se zapitaju oni koji vode ovu organizaciju kako trojica sudija bez iskustva sude ovakav meč i zašto su bili na utakmici.

Da li grobari sa pravom gube strpljenje za Žoca koji je nedavno produžio ugovor za još dve godine, procenite sami...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jgfds

28.05.2024 18:10

Ma treba da ode nije vise trener kraj inace Partizan nista i naredne sezone