ŠOK PREPISKA TEGELTIJE! Bura pred majstoricu protiv Budućnosti: VIŠE NEMAMO dobre odnose, malo ste se ZAIGRALI!

Autor: M. M.

Sport

09.05.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanov novinar u verbalnom okršaju s Podgoričanima s jedne Instagram stranice.

ŠOK PREPISKA TEGELTIJE! Bura pred majstoricu protiv Budućnosti: VIŠE NEMAMO dobre odnose, malo ste se ZAIGRALI!

Foto: youtube.com/printscreen/Vladan Tegeltija - Zona press

Košarkaši Partizani, aktuelni šampioni AdmiralBET ABA lige, na pobedu su do plasmana finale ovogodišnjeg ciklusa regionalnog takmičenja, pošto rezultat u polufinalnoj seriji protiv Budućnosti nakon dva odigrana meča glasi 1:1.

Oba tima su ostvarila trijumfe pred svojim navijačima, pa odluka o putniku u veliko finale i rivalu Crvenoj zvezdi pada sutra u majstorici od 18 časova u Beogradskoj areni.

Ipak, prethodni susret podgoričkog i beogradskog kluba u SC "Morača" izazvao je pravu buru. Mada su domaći slavili sa 74:73, bili su više nego revoltirani sudijskim odlukama. U dva navrata oglasili su se šaopštenjem, a u javnost je isplivao i skandal u kojem je predsednik "plavih" Dragan Bokan u poluvremenu ulazio u svlačionicu sa sudijama i pretio im.

To je, između ostalog, narušilo poslovično dobre odnose dva kluba, o kojima su mnogo puta dosad govorili. Stigla je i nezvanična potvrda takvih naznaka i slutnji. Naime, portal Republika je došao u posed prepiske Vladana Tegeltije, poznatog novinara koji radi za TV Partizan, sa administratorom jedne Instagram stranice vezane za aktuelnosti u KK Budućnost.

Ne baš prijatnan odgovor od Tegeltije dobili su Podgoričani sa pomenute stranice (inače u dobrim odnosima sa klupskom upravom) na konstataciju da Budućnost ima korektne odnose sa Partizanom.

Foto: Privatna arhiva

Prepiska Vladana Tegeltije

- Imala, više neće - odgovorio je Vladan.

Potom je došlo do mimoilaženja u stavovima oko Zeka Ledeja, jednog od najboljih u Partizanu, za kog sa "budućnostinfo" smatraju da je "prljav igrač". Tegeltiji su zasmetala saopštenja i video-klipovi objavljeni tim povodom, pa je odgovorio: "E pa malo ste se zaleteli, zaigrali".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading