PROCES ĆE POČETI U DRUGOJ UTAKMICI! Jokić je kao veštačka INTELIGENCIJA!

Autor: M. M.

Sport

06.05.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohrabrujuće reči na navijače Denvera.

PROCES ĆE POČETI U DRUGOJ UTAKMICI! Jokić je kao veštačka INTELIGENCIJA!

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera poraženi su od Minesote u prvom meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige, dok je druga utakmica na programu u utorak rano ujutru u 04.00 po srpskom vremenu.

To je bio povod da američki novinar Harison Vind, koji već godina prati nastupe Nagetsa, gostuje na tamošnjoj televiziji CBS. Tom prilikom analizirao je uvodni meč protiv Timbervulfsa (106:99) i govorio o najboljem igraču tima iz Kolorada Nikoli Jokiću.

- Očekujem da u drugoj utakmici serije Nikola Jokić odigra utakmicu kojom će poslati poruku. Jokić je kao veštačka inteligencija – postaje bolji kako serija odmiče. Što više sazna o vama, što više igra protiv vas, što više puta se okuša protiv vaše odbrane, to će bolje igrati - kaže Herison Vind.

Denver i Minesota igrali su i u prethodnom plej-ofu, a tada je aktuelni branilac titule bio bolji tim u prvoj rundi plej-ofa u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

- Jokić je pametniji od vašeg glavnog trenera, pametniji je od svakoga u vašoj ekipi. Očekujem da postepeno počne da rešava odbranu Minesota Timbervulvsa. Mislim da će taj proces početi u drugoj utakmici serije - zaključio je američki novinar.

 

Podsetimo, reprezentativac Srbije i dvostruki MVP je u prvom meču u "Bol Areni" bio najbolji u svom timu sa 31. postignutim poenom, ali ga je zasenio bek Vulfsa Entoni Edvards sa 43.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading