POZNAT TERMIN PARTIZANOVE MAJSTORICE! Oglasio se Avramović nakon što je PROMAŠIO ŠUT ZA FINALE: Šta ću, to je život!

Autor: M. M.

Sport

08.05.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultat u seriji protiv Budućnosti glasi 1:1.

POZNAT TERMIN PARTIZANOVE MAJSTORICE! Oglasio se Avramović nakon što je PROMAŠIO ŠUT ZA FINALE: Šta ću, to je život!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Košarkaši Partizana poraženi su od Budućnosti u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige sa 74:73 u podgoričkom Sportkom centru "Morača".

Crno-beli su slavili u prvoj utakmici pred svojim navijača u Beogradu, a imali su dobru priliku da ekspresno okončaju seriju u uzvratnom meču u Crnoj Gori. Međutim, neprecizan je u poslednjim sekundama bio plejmejker aktuelnog šampiona Aleksa Avramović, koji je promašio šut za pobedu iz izgledne situacije. On je, naime, krenuo u prodor i pronašao prostor da uputi loptu ka košu, probao da poentira od tabelu, ali lopta nije htela kroz obruč.

Reprezentativac Srbije nakon toga bio je razočaran.

- Sve je stalo u poslednji par minuta. Vratili smo se sa minus devet. Imali smo šut za pobedu. Promašio sam poluzicer, ali šta ću... To je život, idemo dalje. Okrećemo se utakmici u Beogradu i uz podršku navijača da izborimo finale -  rekao je Aleksa Avramović.

Odlučujući meč na programu je u petak pred "grobarima", sada je poznato i u kom terminu. Utakmica u Beogradskoj areni, naime, zakazana je za 18 časova.

Podsetimo, pobednik tog duela plasiraće se u finale regionalnog takmičenja i zakazati okršaj sa Crvenom zvezdom, koja je u polufinalu bila bolja od Mege sa 2:0 u seriji. Finale AdmiralBet ABA lige, za razliku od polufinala, igraće se na tri dobijene utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading