ŠOKANTNA IZJAVA BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA! Otkrio svoje mišljenje o duelu Zvezde i Benfike!

Autor:

Sport

17.09.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati šta je rekao!

ŠOKANTNA IZJAVA BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA! Otkrio svoje mišljenje o duelu Zvezde i Benfike!

Foto: Starsport

Lazar Marković

Nekadašnji fudbaler Partizana, Lazar Marković, dao je zanimljivu izjavu za portugalske medije u vezi sa predstojećim duelom Crvene zvezde i Benfike u novoj sezoni Lige šampiona. Marković, koji je 2013. godine prešao iz Partizana u Benfiku i kasnije igrao za Liverpul, izneo je svoje mišljenje o ovom značajnom susretu.

Marković je istakao da, i pored toga što je navijač Partizana, smatra da je dobro za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra u Ligi šampiona.

"Ja sam navijač Partizana, ali dobro je za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Iako su naš najveći rival, ja im želim sreću u Evropi, ali utakmicu ću gledati samo zbog Benfike, koja je takođe moj klub," rekao je Marković za portal "Zerozero".

Foto: Starsport

Marković protiv Zvezde

Iako je istakao da ne može u potpunosti da navija za Benfiku zbog meča sa srpskim klubom, Marković je naglasio snažnu vezu sa svojim bivšim klubom.

"Ne mogu da kažem da u potpunosti navijam za Benfiku jer igra protiv srpskog kluba, ali navijam za Benfiku jer je to moj bivši klub i zato što imam jaku vezu sa njim", dodao je Marković.

Posebno zanimljivo je to što je Marković, nakon vremena provedenog u Benfici, prešao u redove velikog rivala Sportinga.

"To se dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka. Želeo sam samo da odem negde gde ću moći da igram takmičarske utakmice. Trener Žorž Žesus me je pozvao i pitao da li želim u Sporting. Bila je to teška odluka jer sam bio u Benfici, ali takva je naša profesija," objasnio je Marković.


Marković je takođe istakao da, iako neće moći da prisustvuje meču zbog boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pokušaće da prati prenos. Njegova karijera je obeležena brojnim izazovima i prelascima iz kluba u klub, a greške su, prema njegovim rečima, normalne.

"Otišao sam u Sporting i to nije bila dobra odluka. Greške u životu su normalne, možda nije trebalo da idem tamo, međutim, i tamo sam stekao dobre prijatelje", zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading