ZVEZDA ĆE IMATI NEVEROVATNU PODRŠKU PROTIV BENFIKE: Oni su najavili dolazak na Marakanu

Autor:

Sport

17.09.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrmeće stadion sa svim strana.

ZVEZDA ĆE IMATI NEVEROVATNU PODRŠKU PROTIV BENFIKE: Oni su najavili dolazak na Marakanu

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak Benfiku u prvom meču u Ligi šampiona koja će se igrati u novom formatu. Utakmica na Marakani počeće od 18.45, a prema najavama, odnosno toku prodaje karata, naš najveći stadion bi trebalo da bude ispunjen.

Ono što je sugurno je da će izabranici Vladana Milojevića imati ogromnu podršku, a svoj dolazak su najavili i košarkaši Crvene zvezde. Naime, atmosferu će dodatno ulepšati dolazak cele košarkaške ekipe Crvene zvezde, zajedno sa stručnim štabom. Ovaj gest košarkaša ima za cilj da pruži podršku fudbalerima i doprinese ostvarenju pozitivnog rezultata na otvaranju sezone u najelitnijem takmičenju.

Republika

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

Stižu na Marakanu: Košarkaši Zvezde

On se može shvatiti kao uzvraćanje podrške fudbalerima, s obzirom da su fudbaleri pružali podršku košarkašima tokom Evrolige. Očigledno je da postoji snažna međusobna podrška između različitih sportskih sekcija unutar crveno-bele porodice, što dodatno ojačava duh zajedništva i timskog duha unutar kluba.

S obzirom da će košarkaši Crvene zvezde svoju novu sezonu zvanično započeti sledećeg vikenda gostovanjem u Dubaiju, njihov dolazak na fudbalsku utakmicu predstavljaće svojevrsnu uvertiru u nadolazeće sportske izazove. Ovo pokazuje da je sportski duh snažno prisutan među svim sekcijama Crvene zvezde, te da se međusobna podrška proteže van terena i van granica različitih sportskih disciplina.

Uz sve ovo, neizostavni faktor koji dodatno doprinosi atmosferi jeste činjenica da će navijači Crvene zvezde definitivno biti u velikom broju na stadionu, spremni da pruže podršku svojim ljubimcima i učine atmosferu nezaboravnom. Svi ovi elementi zajedno stvaraju poseban sportski duh koji će zasigurno obeležiti predstojeću utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading