DOBRO JE ŠTO ZVEZDA IGRA LIGU ŠAMPIONA: Bivši kapiten Partizana otkrio da li će navijati za večitog rivala

Autor:

Sport

17.09.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u četvrtak dočekuju Benfiku na Marakani.

DOBRO JE ŠTO ZVEZDA IGRA LIGU ŠAMPIONA: Bivši kapiten Partizana otkrio da li će navijati za večitog rivala

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za svoj prvi meč u Ligi šampiona protiv portugalske Benfike. Utakmica će se odigrati u četvrtak u 18.45 u Beogradu, a navijači se nadaju uspehu njihovog tima.

Jedan od onih koji će gledati meč je i nekadašnji kapiten Partizana Lazar Marković,  koji je izrazio voju podršku Benfiki pred ovaj meč, ističući svoju vezu sa tim klubom za koji je igrao. Međutim, on je poručio da je dobro što Zvezda igra u eliti i time, zdravim rivalstvom, možda razočarao neke navijače Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Marković

- Ja sam navijač Partizana, ali dobro je za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Iako su naš najveći rival, ja im želim sreću u Evropi, ali utakmicu ću gledati samo zbog Benfike, koja je takođe moj klub. Ne zbog Crvene zvezde - rekao je Marković za portal Zerozero i dodao:

- Ne mogu da kažem da u potpunosti navijam za Benfiku jer igra protiv srpskog kluba, ali navijam za Benfiku jer je to moj bivši klub i zato što imam jaku vezu sa njim. Nažalost, neću moći da dođem na utakmicu jer sam u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali pokušaću da gledam prenos.

Republika

Foto: Starsport

Spremni za elitu: Fudbaleri Zvezde

Marković je istakao da je i sam igrao za Benfiku, kao i da je kasnije nosio dres Sportinga. Njegova iskustva iz portugalskih klubova dodatno su oplemenila njegovu karijeru, ali su istovremeno naglasila i izazove sa kojima se susreo tokom svog fudbalskog puta. Marković je istakao da je odluka da pređe iz Benfike u Sporting bila teška, ali da je to deo profesionalnog života fudbalera.

- To se dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka. Želeo sam samo da odem negde gde ću moći da igram takmičarske utakmice. Trener Žorž Žesus me je pozvao i pitao da li želim u Sporting. Bila je to teška odluka jer sam bio u Benfiki, ali takva je naša profesija. Otišao sam u Sporting i to nije bila dobra odluka. Greške u životu su normalne, možda nije trebalo da idem tamo, međutim, i tamo sam stekao dobre prijatelje - dodao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading